Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στο φως του ήλιου από σήμερα το γήπεδο του Νέου Πύργου

Σήμερα το πρωί ξεκίνησε στον Νέο Πύργο η πραγμάτωση ενός «ονείρου» χρόνων.
Επιτέλους έφτασε η ώρα για το κλάδεμα των ψηλών ευκαλύπτων που είναι παράλληλα στον αγωνιστικό χώρο, σκεπάζοντάς τον και δημιουργώντας έτσι τα γνωστά και πολύχρονα προβλήματα.
Οι άνθρωποι των ομάδων έχουν πιέσει τις Δημοτικές Αρχές για να γίνει η συγκεκριμένη διαδικασία και τελικά η άδεια δόθηκε.
Στο χώρο ήταν παρόντες άνθρωποι του συνεργείου κλαδέματος του Ηλία και Στάθη Ντέντη, ανυψωτικό μηχάνημα του Δήμου, μέλη της ομάδας της «ΑΕΚ Νέου Πύργου» αλλά και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Χρήστος Κυριαζόγλου.
Την όλη διαδικασία επέβλεπε εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής ο υπεύθυνος γηπέδων του «Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού» Θάνος Τζάτζαλος, ο οποίος στις λιτές δηλώσεις που μας έκανε, είπε μεταξύ άλλων πως "η άδεια δόθηκε και το κλάδεμα ξεκίνησε, μιας και διαφορετικά το γήπεδο θα κατέληγε να κλείσει μιας και η σκίαση ήταν συνεχής και έτσι ο χώρος δεν μπορούσε να στεγνώσει, δημιουργώντας τα γνωστά προβλήματα".
 σάπιο δέντρο
Έτσι λοιπόν από σήμερα, όλο το γήπεδο του Νέου Πύργου είναι στο φώς, στο φώς του ήλιου που τόσο είχε ανάγκη.
Και να επισημάνουμε πως από το κλάδεμα, αποκαλύφθηκε και η κακή κατάσταση κάποιων δέντρων (ήταν σάπια) που αργά ή γρήγορα θα έπεφταν, με συνέπειες που κανείς δεν θα ήθελε να σκεφτεί. Ειδικά αν συνέβαινε σε ώρα παιχνιδιού και υπήρχε φίλαθλος κόσμος στις κερκίδες.
Εμείς να ευχηθούμε σαν συνέχεια, το γήπεδο να τύχει της φροντίδας που χρειάζεται αλλά και του αξίζει, από την νέα Δημοτική Αρχή, η οποία αν μη τι άλλο, έχει δείξει το ενδιαφέρον της.
(Δείτε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ φωτορεποτάζ και video από το κλάδεμα)