Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκησε αλλά δεν ικανοποίησε! Μαντούδι- Παπάδες 1-0

Δυνατό παιχνίδι έγινε στο Μαντουδι,όπου η τοπική Αναγέννηση νίκησε την  αξιόμαχη ομάδα των Παπάδων 1-0.
Πιο δυνατά μπήκαν στον αγώνα οι φιλοξενούμενοι και θα λέγαμε ότι το πρώτο ημίχρονο ανήκει ολοκληρωτικά στην δυνατή ομάδα των Παπάδων .
Από την άλλη πλευρά η Αναγέννηση Μαντουδιου παρόλο που αγωνίστηκε και με τις τρεις μεταγραφές του Ιανουαρίου (Γεωργίου,Μουρκογιάννη, Γιανουκάκο),δεν ικανοποίησε με την απόδοση της,ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο.
Στο 8'λεπτο του παιχνιδιού είχαμε την πρώτη καλή στιγμή για τον ΑΟ Παπάδων με Σεφέρη να μπαίνει στην περιοχή του Μπίλα και να σουτάρει,όμως άουτ.
Άλλες δυο καλές στιγμές για τους φιλοξενούμενους που ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο καταγράψαμε στο 36' και στο 43' με τον Ραβανό και Σεφέρη να αστοχούν από καλή θέση μέσα από την περιοχή.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έτσι στο 48' ο Μουρκογιάννης μπήκε στην περιοχή τετ α τετ απέναντι από τον Μάρκου,πλάσαρε και έδιωξε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων σωτήρια σε κόρνερ.
Στο 58' είχαμε την φάση που έκρινε το παιχνίδι,όπου ο Μουρκογιάννης μπήκε στην περιοχή ανατράπηκε από αμυντικούς και ο διαιτητής του αγώνα κύριος Ρωμανός έδειξε την εσχάτη των ποινών .
Εκεί στις διαμαρτυρίες των παιχτών των Παπάδων ο διαιτητής έβγαλε κίτρινη κάρτα στον τερματοφύλακα Μάρκου και αμέσως του έβγαλε την κόκκινη  μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες(κατά την άποψη μας υπερβολική η κόκκινη κάρτα αφού του είχε δείξει ήδη κίτρινη για τον ίδιο λόγο στην ίδια φάση).
Την θέση κάτω από τα δοκάρια των Παπάδων πήρε ο αριστερός μπακ της ομάδας Φεργαδής.
Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Γεωργίου όπου άνοιξε το σκορ για την Αναγέννηση 1-0.
Παρότι οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με αριθμητικό μειονέκτημα θα μπορούσαν στο τέλος του αγώνα και στο 90' να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας,όταν σε κεφαλιά του Σεφέρη η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι της εστίας του Μπίλα.
Στα περισσότερα ρεπορτάζ που γράφουμε δεν σχολιάζουμε τους διαιτητές σήμερα όμως πρέπει να πω πως ο διαιτητής κύριος Ρωμανός δεν τα πήγε καλά σε ένα εύκολο παιχνίδι και ιδιαίτερα στο πειθαρχικό κομμάτι.


Αναγέννηση Μαντουδίου:
Μπίλας, Κανταρές, Κουρκουλιώτης, Τσικτσίρης, Τριάντης(75'Γαβριήλ),Λιάκος,Μαρίνος, Πριόνας(72'Μπαλατσός),Γιανουκάκος, Γεωργίου, Μουρκογιάννης(85'Σπαθαριώτης)



ΑΟ Παπάδων:
Μάρκου,Γεωργίου,Φεργαδής,Αφένδρας, Γερογιάννης,Ραβανός,Ψύλλος,Σεφέρης, Ραβανός, Παπανδρέου, Καλύβος.