Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Από έναν βαθμό κι ένα… ημίχρονο μοιράστηκαν Ηρακλής και Κέρκυρα στο Καυταντζόγλειο.


Από έναν βαθμό κι ένα… ημίχρονο μοιράστηκαν Ηρακλής και Κέρκυρα στο Καυταντζόγλειο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή στο πρώτο μέρος, όπου δικαίως διαμαρτύρονται για δυο γκολ, ενώ οι Θεσσαλονικείς ανέβασαν την απόδοσή τους και πίεσαν στην επανάληψη για δεύτερο γκολ.

Πιο δυνατά μπήκαν στο ματς οι φιλοξενούμενοι μάλιστα με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου είχαν βρει δυο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα αλλά κανένα από τα δυο γκολ δεν μέτρησε. Συγκεκριμένα, στο 22’ ο Μπαλντοβαλίεφ έκανε την κεφαλιά με τον Χουάντερσον να βγάζει την μπάλα μέσα από τη γραμμή, χωρίς ο επόπτης να δείξει γκολ. Επίσης, στο 31’ ο ίδιος παίκτης με δυνατό σουτ νίκησε τον πορτιέρο του Ηρακλή αλλά, εσφαλμένα, είχε υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ. Ωστόσο, στις καθυστερήσεις τελικά η Κέρκυρα πέτυχε γκολ που κατακυρώθηκε καθώς ο Μπαλντοβαλίεφ βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση πλάγια δεξιά στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ έγραψε το 0-1.
Στην επανάληψη ο Ηρακλής εμφανίστηκε αισθητά καλύτερος και κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Παρασκευαΐδη στο 55’. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πουρτουλίδης που νικώντας τον Κουτζαβασίλη έφερε το ματς στα ίσια. Αυτό το γκολ έδωσε νέα ώθηση στον «Γηραιό» που πίεσε για δεύτερο γκολ έχοντας μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας, αλλά το 1-1 έμεινε ως το τέλος της αναμέτρησης.

ΗΡΑΚΛΗΣ Θεσσαλ.(Νίκος Παπαδόπουλος):
Χουάντερσον, Πουρτουλίδης, Μπουκουβάλας, Παπαστεριανός, Τσιλιανίδης (72' Ματσούκας), Λίμα, Χιονίδης (53' Ζαχόρα), Κουρούπης, Σιατραβάνης, Κοντέων, Κοντοδήμος (34' Ιντζόγλου)







ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου):
 Κουτζαβασίλης, Μαραγκός, Βενέτης, Παρασκευαΐδης, Κουτσόπουλος, Γκόμεζ, Ζορμπάς (85' Γυφτοκώστας), Ναγιάρ (72' Κρητικός), Σουάνης (72' Βλάχος), Μπέριαν, Μπαλντοβαλίεφ.

Ατυχος ο ΗΡΑ. Ισοφαρίστηκε στο 90'!! Ηρακλής Ψαχνών - Φωστήρας 1-1 (Βιντεο & τα δύο γκολ)

Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά το ξεκίνημα και για τις δυο ομάδες, να προσέχουν τα νώτα τους. Ο Ηρακλής μετά το πρώτο πεντάλεπτο ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πλησίασε την εστία του Μοσχονά χωρίς να είναι ιδιαίτερα απειλητικός αλλά στο 26' είχε καλή στιγμή με τον Μπουμάλ που δεν κατάφερε να πιάσει καλά το πλασέ από καλή θέση.
 Ισορρόπησε για την συνέχεια ο Φωστήρας και ο αγώνας έγινε πιο γρήγορος με τον Ηρακλή να προσπαθεί να περάσει μπαλιές στην εστία του Μοσχονά και από την άλλη πλευρά ο Φωστήρας είχε την πρώτη ουσιαστική προσπάθεια με πλασέ του Σεχολάρι να προσκρούει σε σώματα αμυντικών.

Στην επανάληψη και με το ξεκίνημα ο Ηρακλής άνοιξε το σκορ με τον Μπουμάλ στο 49' όταν πήρε την μπάλα άλλαξε πόδι απέφυγε έναν αντίπαλο του και με δυνατό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μοσχονά που έπεσε αλλά δεν κατάφερε να αποτρέψει το γκολ 1-0.
Δείτε το γκολ του Μπουμάλ 
ΟΤΕ ΣΠΟΡ 5


 Η απάντηση του Φωστήρα ήρθε με δυνατό σουτ του Μπασδάνη που μπλόκαρε με υπερένταση ο Αθανασόπουλος.
Δείτε το γκολ της ισοφάρισης του Φωστήρα 
ΟΤΕ ΣΠΟΡ 5
Στο 67' ήταν η σειρά του Κρητικού να χάσει ευκαιρία όταν έπιασε δυνατό σουτ ελάχιστα άουτ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό 68' νέα ευκαιρία για τον Ηρακλή με τον Μπουμάλ που έδιωξαν σε κόρνερ οι του Φωστήρα. Μέχρι το 90' δεν είχαμε κάτι το αξιόλογο αλλά σε μια φάση μέσα στα καρέ του Ηρκλή οι αμυντικοί δεν κατάφεραν να διώξουν και από κοντά ο Λίρας με γυριστό σουτ πέτυχε για τον Φωστήρα την ισοφάριση 1-1
.Με αυτή την άτυχη στιγμή για τους γηπεδούχους έληξε ο αγώνας ισόπαλος 1-1.



ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: 
Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Παληγεώργος, Τζανής, Μπακομήτρος, Πατσατσόγλου, Τσιμότζι (46’ Γκεμίσης), Τσούτσης (62’ Σταματής), Γκμπαγκουιντί, Μπουμάλ (83’ Ντελέκος), Κρητικός.
ΦΩΣΤΗΡΑΣ: 
Μοσχονάς, Αχείμαστος, Γαρουφαλιάς, Ρουγκάλας, Ζιάμπαρης, Γκίνο, Κακαράς, Τεγούσης (62’ Σμυρλής (74’ Λεοντίου), Μουστόγιαννης, Μπαστάνης (71’ Λύρας), Σεχολάρι.

Τη δυσαρέσκειά του για τις αποφάσεις των διαιτητών εξέφρασε μετά το τέλος του αγώνα με τον Φωστήρα στα Ψαχνά ο τεχνικός του Ευβοιώτη Ηρακλή, Θωμάς Γράφας.

«Άλλο ένα παιχνίδι που η κούραση κάνει μεγάλη εμφάνιση στα πρόσωπα και στα πόδια των παικτών. Ήταν ένα παιχνίδι, στο οποίο δεν κινδυνεύσαμε 90 λεπτά, αλλά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι μετά, στο 91’, και το πληρώσαμε από ένα στημένο. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Κυνηγάμε όλα τα ματς. Κοιτάζουμε τη συνέχεια και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, γιατί το ένα ματς διαδέχεται το άλλο. Να είμαστε σωστοί για τη συνέχεια. Είμαι 6,5 μήνες στα Ψαχνά, μιλάω μόνο για αγωνιστικά θέματα. Στο δεύτερο μέρος δεν είχαμε καλή αντιμετώπιση. Είχαμε έξυπνη αντιμετώπιση, κακή μόνο εξωαγωνιστικά» επεσήμανε αρχικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν γίνεται να μάχονται στον αέρα ένας εναντίον ενός και να δίνονται όλα αυτά φάουλ. Εμείς φταίμε και κανείς άλλος. Όσο μπορούμε να διαχειριστούμε την κόπωση και το έμψυχο δυναμικό το κάνουμε. Έτσι θα πορευτούμε. Είναι ένας μαραθώνιος και στο τέλος θα δούμε. Υπάρχει εκνευρισμός ως προς την αντιμετώπιση».

Κλείνοντας, ανέφερε: «Αν μία ομάδα έχει ρόστερ 25 παικτών και παίζει Τετάρτη –Κυριακή- Τετάρτη και μπορεί να έχει το ίδιο πρόσωπο ελάτε να μου το πείτε. Θα βλέπετε κάθε εβδομάδα τις ομάδες όλο και πιο κουρασμένες. Μέσα σε 30 λεπτά δημιουργήσαμε τρεις φάσεις και μέχρι το 90’ δεν μας έκαναν ούτε μία. Τέσσερις φάσεις ένα γκολ. Γεια σας. Η αναρχία έχει πεθάνει. Το ποδόσφαιρο δεν είναι ροντέο».



Στις 11 Μαίου στην Κύμη η καλύτερη Ανάβαση του Πανελληνίου πρωταθλήματος

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων 
12η Ανάβαση Κύμης
10 &11 Μαΐου 2014
2ος αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων 2014, με την πανέμορφη Κύμη να υποδέχεται για 12η συνεχή χρονιά την ομώνυμη ανάβαση και όλους τους συμμετέχοντες και τους θεατές που θα την επισκεφθούν το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Μαΐου 2014.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί, όπως κάθε χρονιά από τη START LINE, υπό την αιγίδα του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου με μεγάλο χορηγό την εταιρεία “SEAJETS” και υποστηρικτή την εμπορία αυτοκινήτων “KATSINIS EVIA”. 
Όπως κάθε χρονιά συμμετέχοντες και θεατές θα απολαύσουν όχι μόνο ένα θεαματικό αγώνα στις 52 στροφές της πιο τεχνικής ανάβασης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων, αλλά και το όμορφο ανοιξιάτικο περιβάλλον της ευρύτερης περιοχής.
Οι συμμετέχοντες θα φιλοξενηθούν σε δίκλινα δωμάτια από τον Δήμο Κύμης –Αλιβερίου το βράδυ του Σαββάτου 10/05. Επιπλέον η START LINE ήρθε σε συμφωνία με την πορθμειακή γραμμή Ωρωπού-Ερέτριας και εξασφάλισε μείωση τιμών ως εξής: Ι.Χ. 8€ (Ι.Χ. και τρέιλερ με αγωνιστικό 8€Χ2), φορτηγό 10€ και δωρεάν οι επιβάτες συνοδοί κάθε συμμετοχής.
                                            Το πρόγραμμα του αγώνα έχει ως εξής:
- Λήξη συμμετοχών Παρασκευή 02/05 ώρα 20:00 
- Διοικητικός & Τεχνικός έλεγχος Σάββατο 10/05, ώρα 08:30 – 10:00 
- Έναρξη δοκιμών Σάββατο 10/05, ώρα 11:00 
- Έναρξη αγώνα Κυριακή 11/05, ώρα 11:00 
- Απονομή επάθλων Κυριακή 11/05, ώρα 15:00–κεντρική πλατεία Κύμης 

Λευκή ισοπαλία στην Πιερία. Αιγινιακός Ολυμπιακός Βόλου 0-0


Από έναν βαθμό μοιράστηκαν Αιγινιακός και Ολυμπιακός Βόλου στη μεταξύ τους αναμέτρηση στην Κατερίνη, καθώς παρά τις εκατέρωθεν ευκαιρίες το 0-0 δεν άλλαξε μένοντας ως το τελικό σφύριγμα. Με τις δυο ομάδες να δείχνουν διάθεση για επιθετικό ποδόσφαιρο, το ματς είχε ρυθμό από τα πρώτα λεπτά, με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν ελαφρώς πιο κινητικοί. Οι παίκτες του Παντελή πίεζαν την άμυνα του Αιγινιακού και στο 43’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν ο Μπρέσκα βγήκε μόνος του απέναντι από τον Τόλιο αλλά το πλασέ του μπλόκαρε εύκολα ο δεύτερος.

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα ήταν αντίθετη με ό,τι συνέβη στο πρώτο 45λεπτο, καθώς ο ρυθμός έπεσε αισθητά με τους δυο γκολκίπερ να είναι κυρίως θεατές. Τα εκατέρωθεν λάθη ήταν το κύριο στοιχείο του παιχνιδιού στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ ενδεικτικό είναι πως ουσιαστικά δεν υπήρξε καμία «καθαρή» φάση με το ματς να ολοκληρώνεται χωρίς σκορ, τον Αιγινιακό να φτάνει τους 9 βαθμούς και τον Ολυμπιακό Βόλου στους 11.



ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης)
:Τόλιος, Σαμαράς, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Κωνσταντινίδης (23' Ζούρκος), Φαμπίνιο, Λαζαρίδης, Μανζάνο (46' Μπελόν), Γκέσιος (59' Γεωργίου), Πέντα, Κουτσοσπύρος.







ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Παντελής):
Γκίτκος, Κωστούλας, Γιαλούσης, Κατσιαρός (46' Ζέρης), Καρράς, Ρόκας, Πινδώνης, Μόνχε, Κριστόμπαλ (64' Κατσίκης), Μπρέσκα, Ιωάννου (77' Γκούρμα).











Ανεβαίνει ο Φωστήρας. Με ανατροπή 2-1 τα Χανιά

Ο Φωστήρας επιβλήθηκε με 2-1 των Χανίων αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ
Ο Μουστόγιαννης αναδείχθηκε σε «χρυσή αλλαγή» για τον Φωστήρα στο εντός έδρας ματς με τα Χανιά, καθώς πέρασε στο ματς στο 67’ και στο 84’ πέτυχε το νικητήριο γκολ για την ομάδα του.

Ο «Φονέας» λοιπόν υποδέχτηκε για την 6η αγωνιστική τα Χανιά, με τους Κρητικούς να αιφνιδιάζουν την ομάδα του Ματάισεν και να ανοίγουν το σκορ στο 7’ με τον Λουκίνα να πλασάρει από κοντά τον Γιαννιώτη εκμεταλλευόμενος την ασταθή απόκρουσή του σε σουτ του Μαραγκουδάκη. Όμως η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση καθώς στο επόμενο λεπτό κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Γκίνο από τον Καμπλιώνη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σμυρλής που δεν αστόχησε κι έγραψε το 1-1.
Στη συνέχεια οι παίκτες του Σεροπιάν είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά το ημίχρονο έληξε με το σκορ ισόπαλο.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, αλλά τελικά αυτοί που χαμογέλασαν ήταν οι γηπεδούχοι. Συγκεκριμένα, στο 84’ ο Σμυρλής έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Μουστόγιαννης από το ύψος του πέναλτι έκανε το δυνατό σουτ και νικώντας τον Θεοδωρόπουλο διαμόρφωσε το τελικό 2-1.



ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Τζάκι Ματάισεν):
 Γιαννιώτης, Τασουλής, Ρουγκάλας, Ζιαμπάρης, Αχείμαστος, Εμέκα (75' Θ. Μπαστάνης), Τεγούσης (46' Λεοντίου), Γκίνο, Γ. Μπαστάνης, Σμυρλής, Λύρας (67' Μουστόγιαννης).






ΧΑΝΙΑ (Μουράτ Σεροπιάν):
 Θεοδωρόπουλος, Παγώνης, Χατζηησαΐας, Πιθαρούλης, Τσατσαρής, Γκούμας (80' Παπατζίκος), Καμπλιώνης, Βασιλόγιαννης (65' Κοσταντίνοφ), Λουκίνας (74' Βαλλιάνος), Πάγκαλος, Μαραγκουδάκης.

2ο Τουρνουά ΑΟ ΑΓΙΟΥ στην Αιδηψό 2014 'ΝΙΚΗΤΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ' - Διαβάστε την προκύρηξη


ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ 2ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΟ.ΑΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ 2014
'ΝΙΚΗΤΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ'
20/06/2014 – 22/06/2014

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ:ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΄΄ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΔΙΟΥ΄΄ΕΛΠΙΔΑ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Λ.ΑΙΔΗΨΟΥ
Περιοχή Αιδηψού (διαμονή σε ξενοδοχείο 2* & 3* και αγώνες σε γήπεδα με μέγιστη απόσταση 10 λεπτών από το ξενοδοχείο).

ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ
Παρασκευή 20/06/2014 – Κυριακή 22/06/2014
Άφιξη: εως Παρασκευή μεσημέρι
Έναρξη αγώνων: Παρασκευή απόγευμα
Λήξη αγώνων και αναχώρηση: Κυριακή μεσημέρι

ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Παίδες: 1999 – 2000 (σε γήπεδα 11x11)
Παμπαίδες: 2001 – 2002 (σε γήπεδα 11x11)
Junior: 2003 – 2004 (σε γήπεδα 9x9)
Pro Junior: 2005 -
Σημείωση:Σε κάθε ομάδα ανεξαρτήτου κατηγορίας μπορούν να συμμετάσχουν και μικρότεροι αθλητές από το προβλεπόμενο.

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Το βασικότερο κίνητρο για την διεξαγωγή των εν λόγω τουρνουά είναι η διασκέδαση και η ψυχαγωγία καθώς και η δυνατότητα όλων ανεξαιρέτως των παιδιών που συμμετέχουν στην αποστολή μίας ομάδας να αγωνιστούν όσο το δυνατόν περισσότερο. 
Γι΄αυτό το λόγο δεν θα έχουν βαθμολογίες και συνεπώς οι ομάδες δεν θα παίρνουν βαθμούς για κάθε νικηφόρο ή ισόπαλο αποτέλεσμα.Αν κάποια ομάδα επιθυμεί να κρατήσει βαθμολογία είναι ελευθερη να το κάνει, σε καμία όμως περίπτωση αυτή η βαθμολογία δεν θα είναι επίσημη.
Όλες οι ακαδημίες αλλά και όλοι οι αθλητές θα πάρουν ακριβώς τα ίδια έπαθλα και δώρα.
Ο τρόπος με τον οποίο θα χωριστούν οι ομάδες θα γίνει γνωστός μετά την οριστικοποίηση των τελικών συμμετοχών και σκοπός είναι να παίξει κάθε ακαδημία όσο περισσότερους αγώνες είναι δυνατόν.
Θα τηρηθεί κανονικά η βαθμολογία fair play τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ FAIR PLAY
Η βαθμολογία fair play ορίζεται σε 2 επίπεδα, σε ατομικό και ομαδικό.
Ατομικό:Στο τέλος κάθε παιχνιδιού οι προπονητές κάθε ομάδας ψηφίζουν τον παίχτη fair play της αντίπαλης ομάδας ο οποίος παίρνει ένα (1) βαθμό.
Ομαδικό:Στο τέλος κάθε παιχνιδιού ο διαιτητής δίνει την βαθμολογία fair play, δίνοντας στην κάθε ομάδα από 1 (minimum) εως 3 (maximum) βαθμούς.

ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ
Όλοι οι αθλητές – ομάδες θα πρέπει να έχουν μαζι τους την κατάσταση υγείας σε ισχύ.

KΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 65Euro (δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ) και περιλαμβάνει:
  • 3ήμερη διαμονή στην πόλη (2 διανυκτερεύσεις)
  • Πλήρη σίτιση που ξεκινάει με μεσημεριανό γεύμα την ημέρα άφιξης (Παρασκευή) και ολοκληρώνεται με πρωινό την ημέρα αναχώρησης (Κυριακή)/
  • Μεταφορές απο το ξενοδοχείο στα γήπεδα και τούμπαλιν.
Σημείωση: Για κάθε ομάδα σε οποιαδήποτε κατηγορία ένας (1) προπονητής διαμένει και σιτίζεται δωρεάν.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Κάθε ομάδα θα πρέπει να δηλώσει συμμετοχή μέχρι το αργότερο την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014, καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεαριότητας.
Αρχικές κρατήσεις και αποστολή προκαταβολής (500Euro ανά ομάδα) έως και 10 Ιουνίου 2014.
Οι λίστες των συμμετεχόντων αθλητών πρέπει να αποσταλούν μέχρι τις 10 Ιουνίου 2014.
Εξόφληση ολόκληρου του  ποσού συμμετοχής το αργότερο με την προσέλευση της ομάδας στο τουρνουά.

ΚΛΗΡΩΣΗ
Η κλήρωση των ομίλων θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συλλόγου και θα σας αποσταλλεί με email ή fax.


Στοιχεία επικοινωνίας : Υπεύθυνος διοργάνωσης τουρνουά Δημήτρης Ζουπανιώτης.

Τηλέφωνο: 6977071154 – Fax:2226031244 – Email:zoupaniotis@yahoo.gr

Μπεκιάρης Χρήστος

Στις 6 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας η ΕΑΑ Παναγίτσα στους παίδες

Ολοκληρώθηκε  στο Μετς Α’  η  προκριματική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος μπάσκετ  παίδων με θρίαμβο ...από το Σάββατο της ΑΕΕ Παναγίτσας επί του Ηρακλείου και πρόκριση στις 6 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.Η ομάδα της Χαλκίδας συνέχισε την αήττητη πορεία της και πήρε το εισιτήριο για την τελική φάση στην παράταση στον αγώνα της με την κρητική ομάδα.
Στην κανονική διάρκεια το σκορ ήταν 53-53 και στην παραταση οι Χαλκιδέοι επικράτησαν με 70-62. Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Μουλάς (22 π.) και τον ακολούθησαν ο Νάκης (17) και ο Κιάκης (12)Νίκες σημείωσε η Παναγίτσα και στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια της προκριματικής φάσης.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.Έξω Παναγίτσα         8 (4-0)   267-188
----------------------------------------------
2.Ηράκλειο  Ο.Α.Α.      7 (3-1)   287-195
3.Ιπποκράτης Κω         6 (2-2)   225-228
4.Παλλεσβιακός          5 (1-3)    153-246
5.Α.Ο. Ερμούπολης     4 (0-4)  173-248
Αναδημοσίευση. Πηγή: Ευβοϊκή γνώμη

Άβαντες Χαλκίδας-Αλέξανδρος Αρτάκης:65-57

 

Αήττητοι τέλειωσαν την διαδικασία των μπαραζ του ομίλου για την άνοδο στη ν β' ΕΣΚΑΣΕ, οι Άβαντες αφού νίκησαν καί τον Αλέξανδρο την τελευταία αγωνιστική στο κλειστό της Κανήθου.
    Οι χαλκιδέοι σε γενικές γραμμές ήταν καλλίτεροι και πήραν δίκαια την νίκη πού τούς φερνει
απ'ευθείας στην β΄κατηγορία,ενώ οι αρτακιανοί θα διεκδικήσουν(εκτός απροόπτου) την άνοδό τους παίζοντας με τον δεύτερο του ομίλου της Στ.Ελλάδας.


>

Bυζάντιο Νέου Πύργου – ΑΟ Στροφιλιακός: 4 – 1


Με νίκη πέρασε το Βυζάντιο στον αγώνα με τον Στροφιλιακό και μάλιστα με το ευρύ αποτέλεσμα του 4 – 1, κατακτώντας έτσι την ένατη θέση στην Β΄ Κατηγορία Εύβοιας.
Tα γκολ για το Βυζάντιο πέτυχαν οι:   δυο ο Τριανταφύλλου και απο ένα ο Μουργκιώζης και ο Χουβαρδάς.
Ο παίκτης της ομάδας Πήτερ Χουβαρδάς ανάρτησε στο διαδίκτυο το πιο κάτω ευχαριστήριο:
«Τελος χρονιας κ 9η θεση ... Θελω να ευχαριστησω απο καρδιας ...
τον αρχηγο κ φυση ηγετη αυτης της ομαδας Σπυρο Σταματοπουλο ,
την τερματοφυλακαρα μας Γιαννης Ζουζουλης,
τον αφεντικο της αμυνας μαςFenerlis Metal-Alu,
το μεγαλο στοπερ μας Γιαννης Νικολερης,
τον ανθρωπο καταθεση καρδιας Stathis Sourilas,
την αποκαλυψη της χρονιας ΜΑGAS,
τον mvp για μενα Ακης ν πυργος,
τον ανθρωπο καταθεση ψυχης Νικος Ρουσεφ,
τον ανθρωπο ορχηστρα Kostas Alexiou,
τον τοπ σκορερ μαςDimitris Houvardas,
την τεραστια παιχτουρα Aris Triantafillou.
Oπως και τις 2 ταλενταρες μας Sakis Komp k Π.Μουργκιωζης,
τον Μητσαρα τον Παπαδιωτη,τον Mixalis Xristodoulou ,Alexandros Stolidis, Alexanros ,Legkish,Φωτης Μιλο, Δημητρης Ματθαιος,τον παπαλα,τον Dimitris Papastathis,, τον Sotiris MisGiorgos, Katerina Ntami Kupraios....
Τους 2 προπονηταρες π περασαν Giannis Kerasiotis  και  Petros Paraskevakos
k τον μεγα προεδρο μας Κωστας Μασσουριδης.
Ραντεβου παλι τον Αυγουστο»

Οι φωτογραφίες που παραθέτουμε είναι της Μαρίας Σταματοπούλου, απλα επεξεργαστήκαμε κάποιες απο αυτές.

Μπεκιάρης Χρήστος

δείτε το φωτορεπορτάζ κάνοντας ΚΛΙΚ στη μεγάλη φωτογραφία πιο κάτω

α.γ.σ.Λίμνης-α.ε.Κύμης:83-59

    
Με 83-59 νίκησε η Λίμνη την Κύμη στον τελευταίο αγώνα των μπαραζ του ομίλου για την άνοδο στη β'κατηγορία της ΕΣΚΑΣΕ και κατέλαβε την 3η θέση.Πρώτοι τερμάτισαν οι Άβαντες πού κέρδισαν τον Αλέξανδρο ν.Αρτάκης,ο οποίος τερμάτισε 2ος,ενώ η Κύμη κατέλαβε την τελευταία θέση σ'αυτό τον όμιλο.
     Αγωνιστικά,το παιχνίδι ήταν μέτριο χωρίς ιδιαίτερες φάσεις,με χαλαρές άμυνες και ελεύθερες επιθέσεις,πού χάρηκαν οι δύο ομάδες παίζοντας χωρίς άγχος σ'ένα πανέμορφο κλειστό,όπως είναι αυτό της Κανήθου.
     Η διαδικασία των μπαραζ πάντως δεν τελείωσε ακόμα, αφού απομένουν να γίνουν και οι αγώνες ανάμεσα στίς ομάδες του ομίλου της Εύβοιας, μ'αυτές του ομίλου της Στ.Ελλάδας.
ΛΙΜΝΗ:Αγγελόπουλος.
              Θαλασσινός 22,Φώτου 16,Φαφούτης 13,Λειβαδιάς 11,Αγγελής 8,Γιάνναρος 7,Καταραχιάς 2,
              Τριανταφύλλου 2,Αγγελόπουλος 2.
ΚΥΜΗ:Τσικλιδής.
             Θεοδώρου 17,Εμμανωλίδης 14,Χατζόπουλος 13,Τσικλιδής 8,Καλυγιώργης 7,Γλύκος,Δήμας,
             Πέτσας,Σωτηρίου.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:1)Παστήρας Ν.-2)Μπλέτσας Γ.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ:Ντάντη Ι.-Τριανταφύλλου Ο.-Τσουβάνα Π.


>

Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου 3 & 4 Μαίου 2014




     Τελικός Πρωταθλήματος Νέων 
Ημερ
Ωρα
Διαγωνιζόμενες ομάδες
αποτελ
Σ 3/5/14
18:00
ΑΕ Ληλαντίου - ΑΟ Χαλκίς 
2-0  T


    Γήπεδο Προκοπίου 
<< Ηλ Κουτσουφλάκης>>

Footbal League play off 7η αγωνιστική
K 4/5/14
15:00
Ηρακλής Ψ - Φωστήρας

K 4/5/14
15:00
Κέρκυρα - Αιγινιακός

K 4/5/14
18:00
Ολυμπιακός Β - Χανιά

K 4/5/14
18:00
Ηρακλής Θ - Νίκη Βόλου




   Γ' Εθνική κατηγορία 27η αγωνιστική
Ημερ
Ωρα
Διαγωνιζόμενες ομάδες
αποτελ
Κ 4/5/14
17:00
Νάουσα - ΑΟ Κύμης

Κ 4/5/14
17:00
ΑΟ Χαλκίς - Καρδίτσα

Κ 4/5/14  
17:00
Τρίκαλα - Λαμία

Κ 4/5/14
17:00
Αμπελωνιακός - Ρήγας Φερ

Κ 4/5/14  
17:00
Αχιλ Δομ - Αχιλ Νεοκαισάριας

Κ 4/5/14
17:00
Δωτιέας - Εν Απ. παύλου

Κ 4/5/14  
17:00
Μαχητής Τερψ - Πυργετός 
3-0 α/α




Παλαίμαχοι ΑΕ Ιστιαίας - ΑΟ Χαλκίδας: 2 - 2 Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ

Υπό βροχή, πολλές φορές καταρρακτώδη όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που παραθέτουμε, έγινε ο αγώνας των παλαιμάχων «ΑΕ Ιστιαίας» και «ΑΟ Χαλκίδας». 
Το παιχνίδι τελείωσε ισόπαλο 2 – 2, με τους παλαιμάχους να τα δίνουν όλα έστω και αν έβρεχε. Ο αγώνας ήταν ένα φιλικό παιχνίδι με φιλανθρωπικό σκοπό που μάζεψε κόσμο, όχι όμως τον αναμενόμενο μιας και όπως είπαμε, έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή στο μεγαλύτερο μέρος του. Για την Ιστιαία η οποία και προηγήθηκε, τα γκολ έβαλαν οι Σάββας Ποζαπαλίδης και Λάζαρος Κυρπισλίδης. Για τους  φιλοξενούμενους που και προηγήθηκαν με 2 -1, τα γκολ έβαλαν οι  Τ. Ταυταρίδης και Σ. Σταθαράς. 
Με τη λήξη του παιχνιδιού, οι παρευρισκόμενοι κεράστηκαν φαγητό και ποτά που απόλαυσαν όλοι, διαιτητές, παίκτες και φίλοι.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Α. Λιαγκάκης με βοηθούς τους Χ. και Δ. Παυλάτο.

Οι παλαίμαχοι της «ΑΕ Ιστιαίας» έκαναν και την πιο κάτω ανακοίνωση για την διεξαγωγή του φιλικού αγώνα: 
«Ως παλαίμαχοι της «Α.Ε. Ιστιαίας» θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:
Πρώτα απ' όλα τον κόσμο που με την παρουσία του συνέβαλε σε αυτή την προσπάθεια, ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για ένα μικρό παιδί που έχει ανάγκη.
Τους παλαίμαχους του «Α.Ο. Χαλκίς» που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μας.
Όλους τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που συμμετείχαν στον αγώνα
Την «Α.Ε. Ιστιαίας» για την παραχώρηση των αποδυτηρίων και του αθλητικού υλικού και ιδιαιτέρως τους συμβούλους της ομάδας Αντρέα Αράπογλου, Σταύρο Θάνο και Γιάννη Καραμουζά.
Την «Ακαδημία Ιστιαίας» και ιδιαίτερα τον κ. Γιάννη Βογιατζή για την  παραχώρηση των αποδυτηρίων.
Την Κάβα Ποτών και Αναψυκτικών του κ. Σταύρου Θάνου για την προσφορά νερών και αναψυκτικών.
Το βιβλιοπωλείου του κ. Νίκου Καραγιώργου.
Τον κ. Δημήτρη Σταματίου (Ψητοπωλείο "Κάτι Ψήνεται") για την προσφορά γεύματος στους παίκτες και των δύο ομάδων
Το Δήμο Ιστιαίας - Αιδηψού για την παραχώρηση του γηπέδου.
Ακόμα ευχαριστούμε όλους όσους εργάστηκαν και προσέφεραν για το σκοπό της διεξαγωγής του παιχνιδιού.
Ευχόμαστε σε όλους σας Χρόνια Πολλά και πάνω απ' όλα υγεία.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ Α.Ε. ΙΣΤΙΑΙΑΣ»



Οι παλαίμαχοι που πήραν μέρος στο φιλικό παιχνίδι με φιλανθρωπικό σκοπό είναι: 

Α.Ε. Ιστιαίας : 
Χρήστος Δελχάς, Δημήτρης Σταματίου, Γιώργος Σκιαθίτης, Γιάννης Τριανταφύλλου, Σάββας Ποζαπαλίδης, Χρήστος Πατουλιάς, Λάζαρος Κυρπισλίδης, Δημήτρης Ευαγγελόπουλος, Δημήτρης Ζουπανιώτης, Δήμος Τσελίκας, Γιάννης Ζαρείφης, Γιάννης Γερογιώργης, Κώστας Μισιρλής, Βασίλης Καρακάξης, Γιώργος Λιάκος, Κώστας Χασανδρινός, Κοσμάς Βούλγαρης, Γιάννης Σούρας, Λιάκος Γιώργος, Χρήστος Μακαντάσης, Μανώλης Μηνάς, Βασίλης Συμεωνίδης


Α.Ο. Χαλκίς: 
Δημήτρης Αϊνδιλής, Θανάσης Αναγνώστου, Σταύρος Λάμπρου, Παναγιώτης Τοκπασίδης, Νεκτάριος Φαράντος, Κώστας Ξεφτεράκης, Αντώνης Μπέτσας, Τάσος Ταυταρίδης, Νίκος Κιαπέκος, Θοδωρής Πάλλης, Πέτρος Μιστριώτης, Σταύρος Σταθαράς, Χαράλαμπος Παπαδημήτρίου, Νίκος Καρατζάς, Μιχάλης Κουλούρης, Σταύρος Μαστραντωνάς, Γιάννης Φυορλής.

Μπεκιάρης Χρήστος
Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ απο τον αγώνα των παλαιμάχων


Έχσε πέναλτι στο 91' ο Ολυμπιακός Βόλου και έμεινε στο 1-1 μετον Ηρακλή Θεσσαλονίκης

Ο Ολυμπιακός Βόλου προηγήθηκε κόντρα στον Ηρακλή, αλλά έμεινε στο 1-1 μένοντας πίσω στην προσπάθεια ανόδου στη Σούπερ Λίγκα
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 15' όταν ο Νίκος Σαββίδης έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα του Χουάντερσον.
Στο 27' έγινε η φάση που άλλαξε άρδην το ματς. Ο Αρβανίτης έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής Μαντάκης υπέδειξε πέναλτι δείχνοντας τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον αμυντικό των Θεσσαλών.
Ο Πουρτουλίδης μετέτρεψε στο 28' την εσχάτη των ποινών σε γκολ κι έφερε το ματς στα ίσα.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης ο Μόνχε κέρδισε πέναλτι από τον Κουρούπη. Ο Κριστόμπαλ το εκτέλεσε, αλλά ο Χουάντερσον απέκρουσε διατηρώντας το 1-1.










Ολυμπιακός Βόλου (Ν. Παντέλης):
 Γκίτκος, Καρράς, Μελίσσης, Αρβανίτης, Κατσιαρός, Ρόκας, Κριστόμπαλ, Μόνχε, Μπρέσκα, Δεινόπαπας, Γκούρμα

Ηρακλής Θεσσαλ.(Ν. Παπαδόπουλος):
 Χουάντερσον, Κουρούπης, Κοντέων, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Λίμα Σάντος, Μπουκουβάλας, Σαββίδης, Χιονίδης, Τσιλιανίδης, Σιατραβάνης

Σπουδαία νίκη για τα Χανιά. 2-0 τον Αιγινιακό

Σπουδαία νίκη πέτυχε στα Χανιά η ομώνυμη ομάδα επί του Αιγινιακού, υποχρεώνοντας τον στην πρώτη του ήττα από την αρχή των πλέι όφ. Οι Κρητικοί επιβλήθηκαν 2-0 στην προσπάθεια τους να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο τις πρώτες θέσεις για ένα από τα εισιτήρια στα μεγάλα σαλόνια.

Παράλληλα έσπασε το σερί των Κατερινιωτών που ήταν τέσσερα σερί ματς αήττητοι στο μίνι πρωτάθλημα, μετρώντας δυο νίκες και δυο ισοπαλίες. Το σκορ άνοιξε ο Παγώνης στο 57΄ με πλασέ ενώ στο 80΄ έπειτα από ωραίο συνδυασμό του Μαραγκουδάκη με τον Πάγκαλο, ο τελευταίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τόλιου.

ΑΟ Χανιά: 
Θεοδωρόπουλος, Χατζησαΐας, Μανωλάς, Παγώνης, Πυθαρούλης, Πότσι, Πάγκαλος, Γκούμας, Βασιλόγιαννης (85' Λουκίνας), Μαραγκουδάκης, Κονσταντίνοφ.

Αιγινιακός:
 Τόλιος, Κωνσταντινίδης, Γεωργίου, Λαζαρίδης, Καρλάο, Χατζής (42' Ζούρκος), Βαρελά, Μανζάνο (63' Δεμιρτζόγλου), Δήμου, Πέντα (88' Λιόλιος), Γκέσιος.

Φωστήρας και Νίκη Βόλου έμειναν στο 1-1

Απώλεια στον Ταύρο για τη Νίκη Βόλου, η οποία έμεινε στο 1-1 με τον Φωστήρα, χάνοντας την ευκαιρία να αποσπαστεί από τους διώκτες της στην κορυφή των play offs της Football League.
Ο «Φονέας» αποδεικνύεται κακός μπελάς για τις ομάδες της Μαγνησίας, μια και για δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ματς στο… μίνι πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, έμεινε αήττητος, μια και στην 3η αγωνιστική, είχε επικρατήσει 1-0 του Ολυμπιακού Βόλου.
Η ομάδα του Ταύρου μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξε το σκορ στο 20’ με τον Γκίνο. Ο νεαρός άσος εκτέλεσε το πέναλτι που είχε κάνει ο Ζουλιώτης στον Σμυρλή, ο Αποστολίδης απέκρουσε, αλλά πήρε το… ριμπάουντ και σε κενή εστία έκανε το 1-0.
Στα επόμενα λεπτά, η Νίκη Βόλου προσπάθησε να αντιδράσει χωρίς ωστόσο να καταφέρει να βρει τους διαδρόμους προς την εστία του Γιαννιώτη, με αποτέλεσμα, ο Φωστήρας να πάει προηγούμενος 1-0 στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν περισσότερο και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια με τον Ανιέτε στο 60’ με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, έπειτα από μία φάση που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις από τους γηπεδούχους, καθώς ο διαιτητής υπέδειξε έμμεσο, θεωρώντας πως ο Γιαννιώτης είχε επαφή με τα χέρια εκτός περιοχής σε βολέ του.
Στη συνέχεια, οι «κυανόλευκοι» προσπάθησαν να φτάσουν στην ανατροπή, ωστόσο, η καλύτερη φάση ήταν για τους γηπεδούχους όταν στο 70’ ο Αποστολίδης έδιωξε σε δύο περιπτώσεις, αρχικά στο σουτ του Τεγούση μέσα από την περιοχή και εν συνεχεία του Σμυρλή.

Φωστήρας (Σβεν Φαντενμπρόεκ): Γιαννιώτης, Ρουγκάλας, Ζιάμπαρης, Αχείμαστος, Τασουλής, Γαρουφαλιάς, Γκίνο (78’ Λύρας), Σμυρλής, Μουστόγιαννης (84’ Γ. Μπαστάνης), Κακαράς, Τεγούσης (84’ Λεοντίου).

Νίκη Βόλου (Αλέκος Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Γιώτας, Παπαδόπουλος (46’ Σουλίδης), Πινέιρο, Ακασού, Μανουσάκης (87’ Μπιτσάκος), Ανιέτε, Ισαάκ (81’ Ρονκάτο), Τζιώρας.

Δελτίο τύπου: Α.Σ. Προποντίδα - Α.Ο. Χαλκίς (1-2), για την ημιτελική φάση Νέων ( VIDEO)

Σε ένα παιχνίδι με πολύ πάθος και ένταση, οι νεαροί παιχταράδες του Α.Ο. Χαλκίς πήραν μία μεγάλη πρόκριση που τους οδηγεί στον φετινό τελικό της διοργάνωσης.
Το 1ο ημίχρονο έληξε με σκορ 0-0, ενώ στα μισά του 2ου ημιχρόνου προηγήθηκε η ομάδα της Προποντίδας.

Τα καμάρια μας όμως, υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Μιχάλη Μαύρου, πέτυχαν δύο γκολ με σκόρερ τον Θοδωρή Ντεγιάννη και τον Θεόφιλο Μπασινά, κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι, να προκριθούν στον τελικό και να μας κάνουν υπερήφανους για ακόμη μία φορά!







Μετάθεση αγωνιστικών στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανακοινώθηκε η μετάθεση δυο αγωνιστικών 29η &30η. Πιο αναλυτικά:
Η 29η αγωνιστική που ήταν προγραμματισμένη στις 18 Μαΐου μετατίθεται για την Τετάρτη 14 Μαΐου
Η 30η αγωνιστική που ήταν προγραμματισμένη στις 25 Μαΐου μετατίθεται για την τετάρτη 21 Μαΐου.

2η Συνάντηση για την ανασύσταση του «Αρτεμησιακού». Ψηφίστηκε το Καταστατικό της νέας ομάδας

Τη δεύτερη συνάντηση για την διαδικασία της επανασύστασης της ιστορικής ομάδας του «Αρτεμησιακού» πραγματοποίησαν σήμερα στο Πευκί στις 15.00, πάνω από 30 φίλοι της ομάδας που συναντήθηκαν στο εξοχικό κέντρο «Τζίμης».
Στη συνάντηση ήταν παρών το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο που εξελέγη από την πρώτη συνάντηση και το οποίο συντόνισε την όλη διαδικασία. Βασικό της θέμα ήταν η συζήτηση και η ψήφιση του Καταστατικού του νέου Συλλόγου που αποφασίστηκε να ονομάζεται «Αθλητικός Σύλλογος Αρτεμησιακός 2014» και θα έχει σαν σήμα του την θεά Άρτεμη να κρατάει τόξο και με το ελάφι στο αριστερό της χέρι.
Για την διαδικασία αλλά και τις νομικές της συμβουλές ήταν παρούσα η δικηγόρος Ιστιαίας Γκέλυ Παπανδρέου.
Συζητήσαμε τόσο με τον προσωρινό Πρόεδρο Κυριάκο Λίτινα και την προσωρινή Αντιπρόεδρο Κοντζιά Βασιλική, όσο και με την παλιά δόξα του «Αρτεμησικού» Γιάννη Κερασιώτη που θα αναλάβει σαν προπονητής της νέας ομάδας.
Ο τελευταίος μάλιστα είχε την ευγενική καλοσύνη να μας παραχωρήσει συνέντευξη που βγήκε ζωντανά στην εκπομπή της ομάδας του «EviaGoal» ΣΚΟΡ & ΡΕΚΟΡ «στο Ράδιο 1».
Ο κύριος Κερασιώτης μίλησε με τον Γιώργο Νικολάου και με τον Σταύρο Τσούρα που ήταν στο στούντιο του σταθμού και απάντησε σε ερωτήσεις τους, ενώ έκανε και μια μικρή αναδρομή στην ιστορία του «Αρτεμησιακού» αλλά και στη συμμετοχή του στην πορεία της ιστορικής ομάδας στην Δ’ Εθνική.
Τόσο σε εμάς όσο και στον Γιώργο Νικολάου, ο κύριος Κερασιώτης τόνισε την ανάγκη να δημιουργήσει η νέα ομάδα Ακαδημία Ποδοσφαίρου, με σκοπό τα παιδιά της περιοχής να εκπαιδευτούν από μικρά στο άθλημα, να αποφύγουν την ενασχόληση με πονηρές ασχολίες και πάνω από όλα να τροφοδοτήσουν την ίδια την ομάδα με παίκτες, ώστε αυτή να έχει μια συνέχεια κυρίως από παίκτες που θα έχει η ίδια δημιουργήσει και οι οποίοι θα στελεχώσουν τις μελλοντικές της ενδεκάδες.
Μεγάλη σημασία επίσης έδωσε και στην ανακατασκευή του γηπέδου της ομάδας αλλά και βοηθητικού χώρου προπόνησης, ώστε να μειωθούν οι μετακινήσεις αφενός αλλά και για την συγκέντρωση περισσότερων φιλάθλων.
Εμείς να ευχηθούμε καλή συνέχεια στην προσπάθεια των ιδρυτικών μελών του «Αρτεμησιακού 2014» και καλή τύχη στη νέα ομάδα που ήδη έχει σπόνσορες που έχουν προσφέρει τέσσερις ( 4 ) εμφανίσεις αλλά και η διάθεση παικτών να την στελεχώσουν, έχει ξεπεράσει το νούμερο 35 !!!

Μπεκιάρης Χρήστος

Κάντε ΚΛΙΚ στη μεγάλη φωτογραφία  πιο κάτω για να δείτε φωτορεποτάζ από τη συνάντηση
 



Λίγο πριν το Ευβοϊκό ντέρπι. Δηλώσεις Β Ντόβολη - Π. Τοκπασίδη

Λίγο πριν το μεγάλο Ευβοϊκό ντέρμπι και οι δυο αντίπαλοι ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους και τον σχεδιασμό τους για τον αγώνα της Κυριακής. Στην εκπομπή Σκορ & Ρεκόρ με τον Σταύρο Τσούρα και Γιώργο Νικολάου οι δυο  προπονητές έκαναν δηλώσεις για το ντέρμπι.

Παν. Τοκπασίδης. Προπονητής ΑΟ Χαλκίς:
Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με μια πολύ καλή ομάδα που νομίζω ότι στην έδρα της  μόνο μια ομάδα την έχει κερδίσει ήταν τα πρώτα λόγια του κ Τοκπασίδη.
Ρωτήθηκε στην συνέχεια για την ιδιαιτερότητα που παρουσιάζει ο αγώνας.
Εμείς το κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά. Σίγουρα είναι ένα τοπικό ντέρμπι αλλά πρέπει να το δούμε όπως όλα τα παιχνίδια. Εξάλλου στο φετινό πρωτάθλημα όσα παιχνίδια χάσαμε ήταν στο γκολ. Τα παιδιά κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας.
Αγωνιστικά είπε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη με μοναδική απουσία αυτή του Καραμπά.
Τελειώνοντας ευχαρίστησε τον κόσμο που στηρίζει την ομάδα τονίζοντας ότι με καλή απόδοση και λίγη τύχη ο ΑΟ Χαλκίς θα φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Κύμη

Βαγγέλης Ντόβολης. Προπονητής ΑΟ Κύμης:
Ο κ Ντόβολης εξήρε την προσπάθεια που έκανε ο ΑΟ Χαλκίς στον δεύτερο γύρο. Πατάει καλά στο γήπεδο και η βαθμολογική του θέση τον αδικεί. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι το οποίο θα πάρει η ομάδα που θα δείξει πόσο το θέλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εξέφρασε την βεβαιότητα ότι βάση της απόδοσης των δύο ομάδων θα γίνει ένα καλό παιχνίδι.
Σε ερώτημα για την παρουσία του κόσμου δήλωσε ότι η ομάδα έχει περιορισμένο αριθμό φιλάθλων και το δικαιολόγησε ότι στην Κύμη το ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον είναι ελάχιστο από τον κόσμο. Η μοναδική απουσία για τον κ Ντόβολη είναι η απουσία του Τσιάτσου που είναι τιμωρημένος. Τελειώνοντας ευχήθηκε να γίνει ένας καλός αγώνας.






Δελτίο τύπου:Τέλος πρωταθλήματος με ματσάρα

Α.Σ.Αναγέννηση Μαντουδίου-Α.Ο.'Αρης Αγίας Άννας 3-2




Το πρωτάθλημα της Β ερασιτεχνικής κατηγορίας έλαβε τέλος με ένα πραγματικό ντέρμπι απο τα παλιά,ήταν ένα παιχνίδι που τα είχε όλα γκολ σκληρά μαρκαρίσματα και την απονομή και την βράβευση των δυο ομάδων απο τον δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας.Για την ιστορία οι σκόρερ απο τις δυο ομάδες ηταν ο Πεκτέσης με δυο προσωπικά τέρματα και ο Ζυγογιάννης με πέναλτι για τους γηπεδούχους ενω για τους φιλοξενούμενους σκόρερ και των δυο τερμάτων ήταν ο Λιάσκος όπου αναδείχτηκε και πρώτος σκορερ της κατηγορίας.Οι δυο ομάδες ανανεώνουν τα ραντεβού τους για του χρόνου στην παραπάνω κατηγορία.

>

Ο Λιούις Χάμιλτον ήταν ο νικητής στο Grand Prix της Κίνας


Ο Λιούις Χάμιλτον ήταν ο νικητής στο Grand Prix της Κίνας, το οποίο είναι ο τέταρτος αγώνας της χρονιάς στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1.
Ο Βρετανός οδηγός πέτυχε τη τρίτη διαδοχική φετινή νίκη του και συνολικά 25η στην καριέρα του και άφησε στη δεύτερη θέση τον «ομόσταυλό» του, Νίκο Ρόσμπεργκ, με αποτέλεσμα η Mercedes να πανηγυρίσει το «1-2».
Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο Φερνάντο Αλόνσο της Φεράρι.
Αναλυτικά η κατάταξη των οδηγών:
Χάμιλτον Mercedes Νικητής
Ρόσμπεργκ Mercedes +18.6
Αλόνσο Ferrari +25.7
Ρικιάρντο Red Bull +26.9
Φέτελ Red Bull +51.0
Χούλκενμπεργκ Force India +57.5
Μπότας Williams +58.1
Ραϊκόνεν Ferrari +83.9
Πέρεζ Force India +86.4
Κβιάτ Toro Rosso +1 γύρο
Μπάτον McLaren +1 γύρο
Βερν Toro Rosso +1 γύρο
Μάγκνουσεν McLaren +1 γύρο
Μαλντονάντο Lotus +1 γύρο
Μάσα Williams +1 γύρο
Γκουτιέρεζ Sauber +1 γύρο
Κομπαγιάσι Caterham +1 γύρο
Μπιανσί Marussia +1 γύρο
Τσίλτον Marussia +2 γύροι
Έρικσον Caterham +2 γύροι

 Βαθμολογία οδηγών 
Θ
Οδηγος
βαθ
1
Ρόσμπεργκ
79
2
Χάμιλτον
75
3
Αλόνσο
41
4
Χούλκενμπεργκ
36
5
Φέτελ
33
6
Ρικιάρντο
24
7
Μπότας
24
8
Μάγκνουσεν
20
9
Πέρεζ
18
10
Μάσα
12
11
Ραϊκόνεν
11
12
Βερν
4
13
Κβιάτ
4
Βαθμολ. Κατασκευαστών
Θ
Κατασκευαστής
Βαθ
1
Mercedes
154
2
Red Bull 57
57
3
Force India 54
54
4
Ferrari 52
52
5
McLaren 43
43
6
Williams 36
36
7
Toro Rosso 8
8
8
Lotus 0
0
9
Sauber 0
0
10
Marussia 0
0
11
Caterham
0