Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Οι Χαλκιδέοι έχουν αγκαλιάσει τον Ίκαρο και είμαι βέβαιος πως και σε αυτό το παιχνίδι το γήπεδο θα είναι κατάμεστο».

Πλήρη επίγνωση της δυσχερής θέσης τους στο βαθμολογικό πίνακα της Basket League ΟΠΑΠ έχουν στον Ίκαρο Χαλκίδας.
Το ευβοϊκό συγκρότημα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη μεγάλη κατηγορία. Επόμενος αντίπαλός του, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ, είναι αύριο (01/03, 16.00) εντός έδρας η Κηφισιά και για να διατηρηθούν ακέραιες οι ελπίδες σωτηρίας θα πρέπει να έρθει η νίκη. Μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοσή τους ζήτησε ο Θανάσης Γιαπλές από τους παίκτες του, εν όψει της δύσκολης αναμέτρησης στο ΔΑΚ Κανήθου.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Αντιμετωπίζουμε την ομάδα έκπληξη του πρωταθλήματος, τηΝέα Κηφισιά, η οποία έχει να επιδείξει εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα. Για εμάς είναι τελικός, πράγμα το οποίο όλοι έχουμε αντιληφθεί. Το ζητούμενο σε αυτό το ματς είναι να μπορέσουμε να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοσή μας. Είναι κάτι που έχει «πονέσει» την ομάδα σε πολλά παιχνίδια, με τελευταίο αυτό στη Δράμα. Θα πρέπει να κάνουμε καλύτερη κατανομή της ενέργειάς μας και παράλληλα να ακολουθήσουμε το αγωνιστικό πλάνο μας».
Εκ μέρους των παικτών του Ίκαρου Χαλκίδας μίλησε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος: «Ξέρουμε ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει για την ομάδα μας, αλλά θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε να τα εξαντλήσουμε και να πετύχουμε το στόχο της παραμονής. Ο αντίπαλός μας έχει πολλούς έμπειρους παίκτες κι έχει παρουσιάσει πολύ καλή εικόνα. Συνεπώς θα πρέπει να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό, έχοντας ως σύμμαχο τον κόσμο μας. Οι Χαλκιδέοι έχουν αγκαλιάσει τον Ίκαρο και είμαι βέβαιος πως και σε αυτό το παιχνίδι το γήπεδο θα είναι κατάμεστο».
onsport.gr

Ίκαρος - Νέα Κηφισιά 83-81. Ο αγώνας και δηλώσεις προπονητών


Τη  φορά αυτή ο Ίκαρος Χαλκίδας δεν έμεινε με το υπέρ του σκορ στο τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου όταν και οι δύο ομάδες αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια και νίκησε με 83-81 τη Νέα Κηφισιά.

Σε ένα παιχνίδι όπου το σύνολο του Θανάση Γιαπλέ είχε για μεγάλο του πρωταγωνιστή τον Γιάννη Γκαγκαλούδη και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας καθώς νωρίτερα Ηλυσιακός και Πανελευσινιακός είχανε ηττηθεί.
Ο πρωταγωνιστής
Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης φρόντισε να βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη νίκη του Ικάρου Χαλκίδας με τον έμπειρο γκαρντ να τελείωσε το παιχνίδι με 28 πόντους έχοντας 8/9 βολές, 7/10 δίποντα και 2/9 ενώ μοίρασε και 8 ασίστ σε 39΄ παιχνιδιού.
Ο αριθμός του αγώνα
Τα 19 ομαδικά λάθη που έκανε η Νέα Κηφισιά μπροστά στα μόλις 11 που έκανε ο Ίκαρος Χαλκίδας παρά το άγχος που είχε για τη νίκη στη μάχη της παραμονής.
Που κρίθηκε το παιχνίδι
Στο σερί 13-3 που έτρεξε ο Ίκαρος Χαλκίδας από το 35΄ μέχρι το 39΄ μετατρέποντας το 68-70 σε 81-73 με καθοριστικό το τρίποντο του Γούνταλ που έκανε το 79-73, όπως και το άστοχο του Μιχάλη Κακιούζη στο 81-79 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε.
Ο αγώνας:
Στο πρώτο δεκάλεπτο οι ομάδες εναλλάσσονταν στο σκορ με καμία από τις δύο να μην μπόρεσε να ξεφύγει με διαφορά μεγαλύτερη από των τριών πόντων. Κάτι που πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι στο φινάλε με τους αρχικά με τον Αντεγκμπόγιε (18-21) και ακολούθως με τον Γκάρετ (20-23).
Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Ίκαρος Χαλκίδας διορθώνοντας την άμυνά του προηγήθηκε με το τρίποντο του Γκαγκαλούδη με 31-29 και στη συνέχεια με έξι συνεχόμενους πόντους του έκανε το 40-31. Μία διαφορά εννέα πόντων που ήρθε δευτερόλεπτα πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια με τον Ψαθά να μειώνει σε 40-33.

Το αντίθετο σκηνικό διαδραματίστηκε στο τρίτο δεκάλεπτο με τη Νέα Κηφισιά να προηγήθηκε με 2/2 βολές του Λιακόπουλου στο 26΄ και με το τρίποντο του Μπάρλου να πήγε με την σειρά της τη διαφορά στο +9(52-61) στο φινάλε του αφού ο Γκαγκαλούδης δεν μπόρεσε να απαντήσει.
Οι γηπεδούχοι όμως δεν είχανε πει την τελευταία τους λέξη και όπως αποδείχθηκε στην πράξη ήταν να μην προηγηθούνε εκ νέου. Με ηγέτη τους τον Γκαγκαλούδη και τον Σάτον να κάνει το 72-71 στο 36΄ πήρανε κεφάλι στο σκορ και ξέφυγαν 81-73 στο 39΄. Οι φιλοξενούμενοι με τη σειρά τους δεν παρέδωσαν τα όπλα αλλά ο Κακιούζης ήταν άστοχος στο τρίποντο που επιχείρησε με το σκορ στο 81-79 και ο Γκαγκαλούδης με 2/2 βολές έκανε το 83-79 τελειώνοντας την υπόθεση νίκη
Τα δεκάλεπτα: 20-23, 40-33, 52-61, 83-81
Ίκαρος (Γιαπλές): Στρναντ, Ρόμπερσον 9(1), Γούνταλ 10(3/3β., 2/4διπ., 1/1τρ.), Ασκα 16(4/4β., 6/14διπ., 0/1τρ., 9ριμπ.), Μανωλόπουλος, Σάτον 9, Γκαγκαλούδης 28(8/9β., 7/10διπ., 2/9τρ., 8ασ.), Σπανός, Ρίτσαρντς 11(1/5διπ., 3/5τρ.).
Νέα Κηφισιά (Παπαθεοδώρου): Βασίλιεβιτς, Λιακόπουλος 4, Κρόκερ 26(2/2β., 6/10διπ., 4/7τρ.), Ψαθάς 2, Γκάρετ 2, Γουντς 10, Τσαλδάρης 10(3), Αντεγκμπόγιε 7(1), Κακιούζης 6, Μπάρλος 14(3/6τρ., 8ριμπ.).

Να χαμηλώσει τους τόνους, μετά τη μεγάλη νίκη του Ίκαρου Χαλκίδας επί της Κηφισιάς, επιχείρησε ο Θανάσης Γιαπλές.
Το ευβοϊκό συγκρότημα ανάσανε βαθμολογικά, το πρωτάθλημα όμως έχει πολύ δρόμο ακόμα. Ο Χαλκιδέος τεχνικός, με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως απλώς πήραν ένα σημαντικό ροζ φύλλο αγώνα: «Ήταν ζωής ή θανάτου ο αγώνας για εμάς, υπήρχε πίεση, παίζαμε με μια ποιοτική ομάδα και το έργο μας ήταν δύσκολο. Το ένστικτο της επιβίωσης είναι πιο ισχυρό και φάνηκε ότι μπορεί μια ομάδα χειρότερη να κάνει αυτό που κάναμε. Έχουμε πολλά προβλήματα, με το Νίκο Στρναντ να έχει πρόβλημα στο γόνατο και το Ράιαν Ρίτσαρντς να κάνει ένεση στη μέση. Δεν πήραμε την Ευρωλίγκα, απλώς πήραμε μια σημαντική νίκη. Συνεχίζουμε να είμαστε στην εντατική, αλλά η μαχητικότητα των παιδιών με κάνει να πιστεύω ότι μπορούμε. Όποιος έρχεται εδώ εκπλήσσεται ευχάριστα, ακόμα κι εγώ που είμαι Χαλκιδέος. Σε κάθε ματς ο κόσμος εντυπωσιάζει και τον ευχαριστούμε πολύ. Θεωρώ ότι οι παίκτες μου είναι οι καλύτεροι του κόσμου και με αυτή τη λογική θα πορευτώ, για να κάνουμε το κατόρθωμα της παραμονής».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον αντίπαλο προπονητή, Ηλία Παπαθεοδώρου: «Ευχαριστώ για τα καλά λόγια τον κόουτς Παπαθεοδώρου, είναι πολύ ευχάριστο ένας νέος προπονητής να έχει το έργο αυτό στη Νέα Κηφισιά, που αποπνέει υγεία και είναι η ευχάριστη έκπληξη της Α1. Μακάρι έως το τέλος να είναι το ίδιο ανταγωνιστική». Σε ερώτηση για τη διαφορά που υπάρχει στα εντός με τα εκτός έδρας ματς απάντησε: «Το ρόστερ μας είναι μικρό και με τους τραυματισμούς δεν μπορείς να κάνεις το περιβόητο ροτέισιον. Δεχόμαστε πολλά τρίποντα και δεν είμαστε τόσο χαζοί, να μην έχουμε καταλάβει το πρόβλημα. Άλλο το θέλω και άλλο το μπορώ, όμως. Η διαφορά εντός κι εκτός έδρας έχει να κάνει και με τον κόσμο. Υπάρχουν προβλήματα, τα ξέρουμε κι αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να μοιράσω διαφορετικά το χρόνο. Πριν η ομάδα έπαιζε πολύ καλά στο πρώτο μέρος και μετά πάθαινε καθίζηση».

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης, από την πλευρά των παικτών, ανέφερε: «Ήταν όντως τελικός, αλλά η Κηφισιά δεν είναι έκπληξη. Μόνο το ρόστερ της να δει κανείς θα παρατηρήσει ότι έχει 6-7 Έλληνες πολύ ποιοτικούς παίκτες και πολύ καλούς ξένους. Δικαιωματικά βρίσκεται στην 5η θέση. Για πρώτη φορά θέλω να πω ότι δεν το έχω ξαναζήσει αυτό το πράγμα. Είμαι πολύ υπερήφανος για παίκτες, προπονητές και κόσμο. Μας είχαν τελειωμένους και μακάρι να μας έχουν ακόμα. Έχουμε πολύ δρόμο. Δεν σωθήκαμε, πάλι στο τέλος είμαστε, απλώς με άλλους δύο. Η δουλειά επιβραβεύεται. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή, έχουμε αλλάξει τελείως ψυχολογία από τη στιγμή που ήρθε. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και συγκεντρωμένοι. Να πάρουμε τα εντός με Κολοσσό και Άρη και να διεκδικήσουμε μία εκτός έδρας νίκη. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Για ακόμα μία φορά ήταν συγκινητικός ο κόσμος. Είμαστε όλοι μία γροθιά, θα αφιερώσω τη νίκη στην οικογένειά μου και τον τιτάνα μάνατζέρ μας, το Σταύρο Ελληνιάδη».


Η κακή αμυντική παρουσία των παικτών της Κηφισιάς τους ανάγκασε σε ήττα από τον Ίκαρο Χαλκίδας, σύμφωνα με τον Ηλία Παπαθεοδώρου.
Το συγκρότημα των βορείων προαστίων ηττήθηκε στο ΔΑΚ Κανήθου, με τον προπονητή του να εξηγεί πως έδωσαν το δικαίωμα και το πλήρωσαν: «Συγχαρητήρια στον Ίκαρο και τον κόουτς. Παίζαμε με μια ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία της και δώσαμε το δικαίωμα στον Ίκαρο να μας νικήσει. Η σταθερή μας, που ήταν η άμυνα, ήταν σε πολύ χαμηλό επίπεδο. Δώσαμε στον Γκαγκαλούδη την ευκαιρία να έχει κοντά στους τριάντα πόντους και πολλές ασίστ. Δεν κερδίζεις με το να παίξεις καλά μόνο στην επίθεση. Έχουμε ποιότητα και ταλέντο, αλλά αν δεν έχεις συγκέντρωση δεν μπορείς να κερδίσεις ένα τέτοιο ματς. Δεχθήκαμε οκτώ αιφνιδιασμούς στο δεύτερο μέρος, ενώ ο Ίκαρος δεν είχε ούτε έναν στο πρώτο».

Αναφορικά με τη συνέχεια στην Basket League ΟΠΑΠ, συμπλήρωσε: «Θέλουμε τώρα να ανασυνταχθούμε και να παίξουμε τα υπόλοιπα ματς με κίνητρο. Να ευχηθώ στον κόουτς Γιαπλέ καλή τύχη. Ήταν ευχάριστο να παίξουμε σε αυτή την εξαιρετική ατμόσφαιρα. Κάποιος πρέπει να πέσει, υπάρχουν πολλές ομάδες με κόσμο, αλλά εδώ στη Χαλκίδα είναι πολύ ωραία».

O Νίκος Μπάρλος, που εκπροσώπησε τους παίκτες της Κηφισιάς στη συνέντευξη Τύπου, πρόσθεσε: «Έχουμε πει ότι σε κάθε ματς πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και παθιασμένοι. Αυτό ήταν το μότο, ώστε να παίξουμε με δύο ομάδες που κάνουν τον δικό τους αγώνα, τον Ηλυσιακό και τώρα τον Ίκαρο. Το κάναμε και με τους δύο, αλλά σήμερα (01/03) δεν βρεθήκαμε στην καλύτερη ημέρα, προσπαθήσαμε πολύ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Στην ομάδα μας γίνεται πολύ καλή δουλειά, δεν είναι τυχαία η πορεία μας. Δεν μένουμε εδώ, όμως, έχουμε κίνητρο και προσπαθούμε καθημερινά για το καλύτερο».



Μάριος Σέγκος: Ο ΑΟ Χαλκίς μπορεί.

Ο ΑΟ Χαλκίς μπορεί μέσα στην Νάουσα. Αυτό δήλωσε ο μεγάλος απών λόγο τραυματισμού επιθετικός της Χαλκίδας Μάριος Σέγκος στην εκπομπή Σκορ & Ρεκόρ στους Γιώργο Νικολάου και Σταύρο Τσούρα.
Μίλησε για το καλό ψυχολογικό κλίμα που επικρατεί στους παίκτες (τους οποίους αποχαιρέτισε κατά την αναχώρηση τους για την Νάουσα) και την τεχνική ηγεσία και εξέφρασε την πεποίθηση του ότι η Χαλκίδα μπορεί να επιστρέψει με θετικό αποτέλεσμα από την Νάουσα. Θετικό αποτέλεσμα θεωρεί και την ισοπαλία.
Μίλησε επίσης για τον τραυματισμό του και όπως είπε την Τρίτη μετά την τελευταία μαγνητική θα γίνει γνωστός ο χρόνος επιστροφής του, ωστόσο έχει ήδη αρχίσει τις προπονήσεις και ανυπομονεί να επιστρέψει στην ομάδα και να βοηθήσει στην προσπάθεια του ΑΟ Χαλκίς.
Τελειώνοντας μίλησε και για τον Ηρακλή Ψαχνών και πιστεύει ότι θα τα καταφέρει και το Σάββατο στον Πύργο αλλά και στο πλασάρισμα στην τετράδα.

Λίγο πριν την μεγάλη μάχη





Για την νίκη θα ταξιδέψει στον Πύργο ο Ηρακλής Ψαχνών, όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανηλειακό σε ένα δύσκολο παιχνίδι.
Ο Θωμάς Γράφας που δεν υπολογίζει τους Τσούτση και Βιγιαρέχο, καθώς ο πρώτος είναι τιμωρημένος και ο δεύτερος τραυματίας, θέλει την νίκη στο σαββατιάτικο παιχνίδι απέναντι στους «κόκκινους», με στόχο να παραμείνει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
Το ευχάριστο για τον Έλληνα τεχνικό είναι ότι ο Χρήστος Παπατζόγλου είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του και να βοηθήσει την ομάδα. Oι παίκτες που επέλεξε ο Γράφας για τον αγώνα στον Πύργο είναι οι εξής: Αγγελόπουλος, Αθανασόπουλος, Παληγεώργος, Τζανής, Μποκομήτρος, Νικολόπουλος, Παλαιολόγος, Τσιμότζι, Πατσατζόγλου Β., Πατσατζόγλου Χ., Γκεμίσης, Στάγιτς, Ντελέκος, Μπουμάλ, Κρητικός, Καλαϊτζίδης, Ντινιωτάκης, Σταμάτης
Εκτός πλάνων οι τιμωρημένοι Φλίγκος, Κοτσώνης
Η βαθμολογική και ψυχολογική τόνωση μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου έχει δώσει άλλον «αέρα» στον Πανηλειακό που προετοιμάζεται για το εντός έδρας ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών κυνηγώντας το δεύτερο σερί εντός έδρας τρίποντο. Οι Πυργιώτες ολοκλήρωσαν την Παρασκευή (28/2) την προετοιμασία τους με τον Νίκο Παντελή να μετράει δυο επιστροφές και ισάριθμες απουσίες. Ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας της Ηλείας μπορεί να υπολογίζει ξανά στους Ολίσε και Πίτκα καθώς αμφότεροι εξέτισαν τις ποινές τους, ενώ λόγω καρτών δεν συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του τους Φλίγκο και Κοτσώνη που συμπλήρωσαν κάρτες.Έτσι, αναλυτικά στη διάθεσή του έχει τους εξής 20 ποδοσφαιριστές: Πίτκα, Μανιάτη, Αποστολόπουλο, Μπιτάνγκ, Γανωτή, Λαλίν, Λαμπρόπουλο, Λιόση, Κωνσταντινίδη, Σαραμαντά, Χαλούλο, Μίλιεβιτς, Βοσκόπουλο, Γαλανόπουλο, Αλτιπαρμακόφσκι, Κυριάκο, Πόνσε, Βανγκέλι,Καρασαλίδη και Ολίσε.

Αποκλειστικό!!! Μπάμπης Μπαντάνης "έμαθα απο τη ιστοσελίδα του eviagoal οτι σταμάτησε η συνεργασία μου με το Βυζάντιο Νέου Πύργου"

Παρασκευή, ώρα 12.30 μμ


Ο Μπάμπης Μπαντάνης επικοινώνησε μαζί μας και μας σχολίασε το άρθρο που δημοσιεύσαμε προχτές, σχετικά με την …αποχώρηση του από το πόστο του προπονητή του «Βυζαντίου Νέου Πύργου» και μάλιστα όπως μας είχε δηλώσει ο Πήτερ Χουβαρδάς «κοινή συναινέσει».
Ο μέχρι πρότινος προπονητής του «Βυζαντίου» λοιπόν Μπάμπης Μπαντάνης,  μας εξέφρασε την έκπληξή του για το δημοσίευμά μας, μιας και ποτέ δεν συζήτησε με κανένα μέλος της ομάδας του "Βυζαντίου" για πιθανή παραίτηση του.
«Δεν γνωρίζω τίποτα» μας είπε «το έμαθα από τη δική σας δημοσίευση στο eviagoal και μάλιστα επειδή ήμουν δύο μέρες άρρωστος, ένας φίλος με πήρε τηλέφωνο και μου είπε να δω την ανάρτηση αυτή. Λυπάμαι για αυτή την εξέλιξη των πραγμάτων και το μόνο που έχω να πω είναι πως η ομάδα το τελευταίο διάστημα υπολειτουργούσε Διοικητικά και κατά κύριο λόγο, έχει αθετήσει πολλές υποσχέσεις της σε σχέση με συμφωνίες που έχουν γίνει. Εύχομαι στα παιδιά της ομάδας του «Βυζαντίου» καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στους στόχους τους».
Εμείς φωτογραφίσαμε τον κύριο Μπαντάνη μπροστά στο περίπετρο που διατηρεί στο Νέο Πύργο, αμέσως μόλις μιλήσαμε μαζί του και παραθέτουμε τη δήλωσή του όπως οφείλουμe, χωρίς κανένα σχόλιο.


Μπεκιάρης Χρήστος

ΑΠΚΟ Δροσιάς - ΑΟ ΣΚύρου Live


Ζωντανά λεπτό προς λεπτό η αναμέτρηση 
                   Ώρα έναρξης 13:00

01':  Ξεκίνησε ο αγώνας.
08'   Ευκαιρία για την Δροσιά σε εκτέλεση φάουλ απέκρουσε ο                                                                 Καραμπίνης.
10'   αποτέλεσμα 0-0.
17'   Νέα επέμβαση Καραμπίνη σε σουτ κράτησε ανέπαφη την εστία του. 
20'  0-0
30'  0-0
40'  0-0
45'  Η Δροσιά κέρδισε πέναλτι. Εύστοχη εκτέλεση Μαντζούνη                     1-0.
Τέλος πρώτου μέρους Δροσιά Σκύρος 1-0

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

55'   Παραμένει το 1-0.
60'   Ευκαιρία χάθηκε για την Σκύρο να ισοφαρίσει. Το 1-0                                                                        παραμένει.
70'   Το 1-0 παραμένει.
80'   Το 1-0 παραμένει. 
87'   Το 1-0 παραμένει.
90+ Το 1-0 παραμένει.
Τελικό αποτέλεσμα ΑΠΚΟ Δροσιάς- ΑΟ Σκύρου  1-0













Η πρώτη ομάδα Ράγκμπι σε όλη την Εύβοια είναι πραγματικότητα

Ο  Σύλλογος  "Α.Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ"  πάντα πρωτοπόρος , δημιούργησε την πρώτη ομάδα ΡΑΓΚΜΠΙ σε όλη την Εύβοια . 
Οι προπονήσεις αρχίζουν το Σάββατο 8 Μαρτίου .
Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να ενημερωθούν στα γραφεία του Συλλόγου  ή στα τηλέφωνα
2226300390 και 6940266252 .


Μπεκιάρης Χρήστος




Tουρνουά Ποδοσφαιρικών Ακαδημιών με την ονομασία ‘ΛΥΚΟΜΗΔΕΙΑ 2014’ στην Σκύρο


Ο Αθλητικός Όμιλος Σκύρου, σε συνεργασία με το Δήμο Σκύρου και τη Σκύρος Ναυτική Εταιρεία, διοργανώνει τουρνουά Ποδοσφαιρικών Ακαδημιών με την ονομασία ‘ΛΥΚΟΜΗΔΕΙΑ 2014’, με τη συμμετοχή παιδιών από τις πιο κάτω ηλικιακές κατηγορίες:
ΝΕΟΙ γεννηθέντες τα έτη 1999 και 2000
ΠΑΙΔΕΣ γεννηθέντες τα έτη 2001 και 2002
JUNIOR γεννηθέντες τα έτη 2003 και 2004
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Δημ. Γήπεδο ‘ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ’, το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Απριλίου 2014      
Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στους αγώνες αποτελεί η ύπαρξη ιατρικής βεβαίωσης δυνατότητας άθλησης.

    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/04: Αναχώρηση από λιμάνι Κύμης ώρα 19.00, Άφιξη στη Σκύρο ώρα 20.40,                                                μεταφορά στο ξενοδοχείο
ΣΑΒΒΑΤΟ 26/04: Προκριματικοί αγώνες
ΚΥΡΙΑΚΗ 27/04: Τελικοί Αγώνες, απονομές. Αναχώρηση από Σκύρο ώρα 16.00, άφιξη στο λιμάνι
                              της Κύμης ώρα 17.40

Καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής: 28/03/2014
Δηλώσεις συμμετοχής: Τάκης Μαυρίκος τηλ     6976971401
                               Γιώργος Καραμπίνης     6974601614

Νίκη και ήττα για τις Περιφερειακές ομάδες. Για ταλέντα ο Αμανατίδης του Ολυμπιακού στο Μεσολόγγι.

Διαφορετικά ήταν τα συναισθήματα για τις δυο Περιφερειακές ομάδες (Στερεάς Ελλάδας και, Εύβοιας), μετά τη λήξη των αγώνων της Β' φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων. Οι Παίδες έφυγαν από το γήπεδο με την πίκρα της ήττας, ενώ οι Νέοι πανηγύρισαν τη νίκη τους επί της αντίστοιχης ομάδας από την 5η Περιφέρεια (Άρτας, Ηπείρου, Θεσπρωτίας, Κέρκυρας, Πρέβεζας-Λευκάδας).

Οι Παίδες δεν ήταν αποτελεσματιοί σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους που δημιούργησαν λίγες καλές ευκαιρίες και πέτυχαν τρία γκολ με τα οποία νίκησαν με 3-1. Το γκολ για την ομάδα των ηττημένων σημείωσε ο Κούτουλας, που είχε μπει αλλαγή στον αγώνα, μετά το 3-0.

Ευκαιρίες έχασαν και οι Νέοι στον αγώνα τους που έληξε χωρίς γκολ και οδηγήθηκε στην παράταση, όπου ο Βάρκας με ένα φανταστικό σε εκτέλεση γκολ, στο τελευταίο λεπτό, έδωσε τη νίκη στην ομάδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας με 1-0.   πηγή:www.egnomi.gr/
                                                                                                                                                           

 Στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου βρέθηκε εκ μέρους του Ολυμπιακού ο Γιώργος Αμανατίδης και παρακολούθησε τον αγώνα των Νέων για ανίχνευση ταλέντων.

Αναβολή της Κυριακάτικης χοροεσπερίδας του "ΑΟ Καμαρίων" - Ανακοίνωση του ΔΣ της ομάδας


Την Κυριακή 2 Μαρτίου είχε προγραμματίσει ο «ΑΟ Καμαρίων» να πραγματοποιήσει αποκριάτικη χοροεσπερίδα στις Καματριάδες, στην ταβέρνα «Μαστρογιάννης». Η ομάδα καλούσε όλους τους φίλους της να παρευρεθεί εκεί και να γλεντήσουν μαζί της την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς.
Δυστυχώς όμως η εκδήλωση αναβάλλεται λόγω του ξαφνικού θανάτου ενός νεαρού παιδιού του χωριού των Καμαρίων.
 Μιλήσαμε με τον Πρόεδρο της ομάδας, τον  Κώστα Χασανδρινό, ο οποίος και μας δήλωσε πως όλη η ομάδα σύσσωμη αποφάσισε σε ένδειξη σεβασμού στο χαμό του νεαρού μέλους της κοινωνίας των Καμαρίων να μη πραγματοποιήσει το προγραμματισμένο γλέντι και να αποστείλει ένα ταπεινό «συλλυπητήρια» στην οικογένεια.

Παρακάτω η ανακοίνωση του ΔΣ της ομάδας:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Δ.Σ του Εκπολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Καμαρίων συνεδρίασε σήμερα Πέμπτη 27/2 και αποφάσισε ομόφωνα να μην πραγματοποιηθεί το Καρναβάλι που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 2 Μαρτίου. Αιτία της ακύρωσης της εκδήλωσης είναι ο ξαφνικός χαμός του 52χρονου φίλου και συγχωριανού μας, Γιώργου Βασιλείου, που βύθισε στο πένθος τη μικρή μας κοινωνία.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Σε όλους τους φίλους και τα μέλη του συλλόγου μας ευχόμαστε Καλές Απόκριες και Καλή Σαρακοστή!
Το Δ.Σ

Μπεκιάρης Χρήστος

Χρήστος καρατσόλιας: ένας τερματοφύλακας... "αλεξίσφαιρος" στα πέναλτι


Ο Χρήστος Κατρατσόλιας γεννήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 1978 και από τα 13 του παίζει ποδόσφαιρο, από το 1991 συγκεκριμένα.
Ξεκίνησε να παίζει στην «ΑΕ Ιστιαίας» το 1990, πρώτα από το τμήμα των μικρών και το 1991-92 μεταπήδησε στην ομάδα ανδρών, αφού τον διάλεξαν οι Θανάσης Γουρνάς και Στάθης Καρανικολός. Από τότε, σχεδόν μια 20ετία τώρα, παίζει μόνο στην ομάδα της «ΑΕ Ιστιαίας», με ένα μικρό διάλλειμα συμμετοχής του στην ομάδα της «Ακαδημίας» για ένα χρόνο και για έναν ακόμα στα Καμάρια και μάλιστα ήταν τότε που η ομάδα του με αυτή του Δύστου, είχαν οδηγηθεί σε μπαράζ και κέρδισε την άνοδο στα πέναλτι.
Στην «ΑΕ Ιστιαίας» έπαιξε πάντα στη θέση του τερματοφύλακα την οποία και αγαπά πάρα πολύ και συγκεκριμένα την πρώτη χρονιά που ήταν μέλος της, ανέβηκαν κατηγορία και την επόμενη χρονιά τερμάτισαν στη δεύτερη θέση.
Ο Χρήστος μέχρι το 1998-99 δεν ήταν πάντα στη βασική ενδεκάδα της ομάδας του, αλλά από το 1999 είναι ανελλιπώς μέσα στους ένδεκα βασικούς που παίζουν στα γήπεδα.
«Από το 1992 που είχα τον Λάμπρο Σπίντζο, μου έμαθε πάρα πολλά πράγματα και ακόμα και σήμερα μου μαθαίνει πολλά» λέει ο Χρήστος και συνεχίζει: «Θυμάμαι μια χρονιά που ήμασταν στην Β΄ Κατηγορία, αν θυμάμαι καλά ήταν 2004 – 2005, παίζαμε για Κύπελλο με τα Ψαχνά που ήταν τότε στην Δ΄ Εθνική και είχε προπονητή τον Βαμβακούλα. Τότε λοιπόν τους αποκλείσαμε τελικά στα πέναλτι και εγώ είχα πιάσει συνολικά τρία πέναλτι! Τότε ανεβήκαμε και στην Α΄ Κατηγορία».
Και συνεχίζει ο Χρήστος «Είχα μια χρονιά που είχα πιάσει 7 πέναλτι στα 7, ενώ γενικά στην καριέρα μου έχω πιάσει πάρα πολλά, αφού παλιότερα το είχαν γράψει και στις εφημερίδες της εποχής».
Γενικά ο Χρήστος δεν είχε ιδιαίτερους τραυματισμούς στην καριέρα του. «Υπήρξα γενικά τυχερός στο θέμα αυτό. Δε μιλάμε βέβαια για τραύματα στα δάχτυλά μου! Τα πιο σημαντικά γεγονότα τραυματισμού ήταν το 1995 όταν έσπασα το αριστερό μου πόδι, ενώ 4 – 5 χρόνια πριν είχα πάθει θλάση στους κοιλιακούς».
Ο Χρήστος όπως μας είπε, ξεκίνησε με τον Γουρνά και τον Καρανικολό και τους θεωρεί πολύ καλούς προπονητές. Στη συνέχεια συνεργάστηκε και με τον Γιάννη Βογιατζή και με τον Λάζαρο Κιρπισλίδη  και με τον Λάμπρο Σπίντζο. Και αυτούς τους θεωρεί πολύ καλούς προπονητές, αλλά ξεχωρίζει τους πρώτους κυρίως για συναισθηματικούς λόγους, μιας και αυτοί του έμαθαν πολλά πράγματα στο ξεκίνημά του καθώς και τον σημερινό του προπονητή.
Από άλλους παίκτες, θαυμάζει τον Μπουφόν που τον έχει σαν πρότυπο τερματοφύλακα «και μάλιστα είναι και σειρά μου» συμπληρώνει χαμογελώντας ο Χρήστος. «Από την άλλη, στην περιοχή μας υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες, με προσόντα. Ανάμεσά τους θα ξεχωρίσω τον Θανάση Δαμάσκο που εκτός από καλός τερματοφύλακας είναι και καλό παιδί και είμαι σίγουρος πως θα εξελιχθεί σε μεγάλο τερματοφύλακα. Από τους πιο παλιούς ποδοσφαιριστές θα ξεχωρίσω τον Κώστα Μισιρλή, τον Ρούλη Κιρπισλίδη, τον Γιώργο Λιάκο ή Μπουραντά όπως ήταν γνωστός, τον Δαυίδ Κουρκούτζελο, τον Ανέστη Νταλιάννη και τον Γιάννη Παπαευσταθίου. Όλοι είναι λίγο πολύ κοντά στην δική μου ηλικία και να με συγχωρούν αν ξεχνάω και κάποιους άλλους».
Στην ερώτησή μας για το που θα ήθελε να τελειώσει η καριέρα του, μας είπε ο Χρήστος Καρατσόλιας: «Η καριέρα μου θα τερματίσει σίγουρα στην ομάδα της Ιστιαίας και σίγουρα πολλοί θα βαρεθούν να με βλέπουν στα γήπεδα, μιας και νοιώθω ακόμα ακμαίος και ικανός, αντέχω. Στη συνέχεια θα ήθελα να ασχοληθώ σαν προπονητής και ειδικά με τους τερματοφύλακες. Διοικητικά δεν θα έλεγα ότι με ενδιαφέρει να ασχοληθώ».
Για την πορεία της «ΑΕ Ιστιαίας» και τον στόχο που έχει να βγει Πρωταθλήτρια, μας απάντησε ο Χρήστος: «Σίγουρα πλέον είναι δύσκολο να βγούμε πρωταθλητές, αλλά ακόμα δεν έχουμε απομακρυνθεί πολύ από το στόχο που βάλαμε στην αρχή της χρονιάς. Έχουμε ένα πολύ καλό Συμβούλιο, ένα πολύ καλό Πρόεδρο που τα τελευταία 3 χρόνια κάνουν μια πολύ καλή προσπάθεια και αυτή η δουλειά τους φαίνεται με τη φετινή πορεία της ομάδας μας».
Ο Χρήστος μας μίλησε και για τον μικρό του γιό: «έχω ένα γιό έξι χρονών, τον Θανάση. Αν και είναι πολύ μικρός ακόμα, φαίνεται να του αρέσει η μπάλα και προσωπικά θα με ενδιέφερε να ακολουθήσει τα βήματά μου σαν τερματοφύλακας».
Τελειώνοντας τη συνάντησή μας με τον Χρήστο Καρατσόλια, μας λέει σαν επίλογο: «Ευχαριστώ όλους τους προπονητές που είχα μέχρι σήμερα στην καριέρα μου, τα Διοικητικά Συμβούλια, τους συμπαίκτες μου αλλά και τους αντιπάλους μου, γιατί από όλους τελικά έχω μάθει κάτι και όλοι μου έχουν προσφέρει».

Μπεκιάρης Χρήστος

(Κάντε ΚΛΙΚ στη μεγάλη φωτογραφία πιο κάτω, για να δείτε το ΠΛΟΥΣΙΟ Φωτορεπορτάζ)

Μυρμιδόνες-Ολυμπιακός Λίμνης 3-4(υπόλοιπες φωτο)

Ζητάμε συγγνώμη από τούς φίλους μας γιά τη ''μικρή''καθυστέρηση,δεν θα επαναληφθεί!


Διαμαντής Χουχούμης: Ο πρώτος δάσκαλός μου ήταν ο Βαγγέλης Ντόβολης".



Από μικρός Παναθηναϊκός, από τα 14 στις ακαδημίες και τώρα  με την πρώτη ομάδα. Ο λόγος για τον Διαμαντή Χουχούμη, έναν αθλητή που ξεκίνησε από τις Ακαδημίες Αίολος του Βαγγ. Ντόβολη και η συνεργασία με την Ακαδημία του ΠΑΟ τον έφερε στην Παιανία.

Ο νεαρός άσος, μίλησε μεταξύ άλλων για τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, τις τρέλες που έχει κάνει για τους "πρασίνους", ενώ εκφράζει την πίστη του πως ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στη θέση που πρέπει.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα "Αθλόραμα":

-Διαμαντή, ήρθε η ώρα να σε γνωρίσουν οι Ελληνες φίλαθλοι. Ακόμα και οι συντοπίτες μας που δεν πρόλαβαν να σε δουν να παίζεις μπάλα στα ευβοϊκά γήπεδα. Παρουσιάσου λοιπόν…
"Η καταγωγή μου είναι από τον Αγιο Ιωάννη, κοντά στο Αλιβέρι. Ποδόσφαιρο έπαιξα από πολύ μικρός στην ακαδημία του Βαγγέλη Ντόβολη «Αίολος» στα Κριεζά. Εκεί με είχε δει ο κ. Μάκης Λιβαθηνός και με παρακολούθησαν οι υπεύθυνοι του Παναθηναϊκού για περίπου ένα χρόνο. Ήρθα στον Παναθηναϊκό το 2008 σε ηλικία 14 ετών και πλέον ανήκω στην πρώτη ομάδα".
-Μέσα σε τέσσερα χρόνια, από τον πρώην Δήμο Ταμυναίων (σς: νυν Κύμης-Αλιβερίου) στην Παιανία. Στη μέχρι τώρα καριέρα σου, ποιοι άνθρωποι ήταν οι πιο καθοριστικοί;
"Με πολλούς δασκάλους έχω δουλέψει και όλοι έχουν παίξει το ρόλο τους στην εξέλιξή μου.  Θα αναφερθώ κυρίως στους  κ. Σαμαρά, Ρότσα, Ταράση και Σάμιο. Και βέβαια, τον κύριο Ζεσουάλδο Φερέιρα που μου έδωσε τις πρώτες ευκαιρίες να παίξω στη μεγάλη ομάδα.  Ο πρώτος δάσκαλός μου βέβαια ήταν ο Βαγγέλης Ντόβολης".

-… ο οποίος παρακολούθησε πρόσφατα και τον αγώνα με την Τότεναμ και καμάρωνε που σε είδε να μπαίνεις στο γήπεδο στο τέλος.
"Ναι το ξέρω.  Ηθελα μάλιστα να τον δω μετά τον αγώνα, αλλά δεν μπόρεσα. Όταν βγήκα από τα αποδυτήρια και τον αναζήτησα, είχε φύγει. Προσπαθώ να δικαιώσω και αυτόν τον άνθρωπο για όσα μου πρόσφερε στο ξεκίνημά μου. Είμαστε ακόμα σε επαφή και μιλάμε συχνά. Ειδικά όταν πηγαίνω στο χωριό".

-Οι περισσότερες ομάδες της Super League αναγκάζονται να εμπιστευθούν νέα παιδιά. Η κρίση έχει και τα... καλά της.
"Από μία άποψη ισχύει. Σε πολλές ομάδες βλέπουμε νέα παιδιά που υπό άλλες συνθήκες δύσκολα θα έπαιρναν χρόνο συμμετοχής. Περιμένω κι εγώ τη σειρά μου, αφού ήδη ανήκω στην πρώτη ομάδα. Είναι ίσως λίγο πιο ευνοϊκή η συγκυρία".
Τα αυτιά σου είναι... καλά κλεισμένα στα εγκωμιαστικά σχόλια που ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται;
"Πολύ καλά κλεισμένα. Δεν... ακούω τίποτα. Εχω ακόμα πολλή δουλειά μπροστά μου".
-Στα τοπικά της Εύβοιας δεν πρόλαβες να παίξεις;
"Εφυγα πολύ μικρός. Μόνο κάποιες προπονήσεις είχα κάνει με τον Ταμυναϊκό πριν έρθω στην Αθήνα".
-Ο Ταμυναϊκός ήταν και η ομάδα που παρακολουθούσες όσο ήσουν ακόμα στο χωριό;
"Έχουμε και εμείς ομάδα στον Αγιο Ιωάννη, αλλά η μεγάλη ομάδα της περιοχής ήταν και είναι ο Ταμυναϊκός.Ο Ταμυναϊκός ήταν και είναι η ομάδα μου".
-Παρακολουθείς καθόλου τα πρωταθλήματα του νομού;
"Τα τρία πρώτα χρόνια, αφού έφυγα, είχα τακτική παρουσία. Πήγαινα συχνά στο χωριό, επομένως έβλεπα και αγώνες. Τώρα πια είναι πολύ δύσκολο. Σκέψου ότι έχω να πάω στον Αγιο Ιωάννη δυο μήνες. Ούτε ρεπό δεν παίρνουμε. Αλλά αυτά έχει η ποδοσφαιρική καριέρα. Τα ήξερα".
-Ελπίζω να πηγαίνεις και όταν θα γίνεις διάσημος. Οχι όλο... Μύκονο.
"Δεν υπάρχει περίπτωση να... διαγράψω τον τόπο μου. Τα καλοκαίρια, ακόμα κι αν πάω για κάποιες μέρες σε κάποιο νησί, τις περισσότερες μέρες θα τις περνάω στον τόπο μου. Μόνο εκεί ηρεμώ και νιώθω πραγματικά καλά".
-Εκτός από σένα, είναι κι άλλα παιδιά με καταγωγή από την περιοχή μας που αγωνίζονται σε ομάδες της Σούπερ Λιγκ: ο Νικολιάς στην ΑΕΚ, ο Σίμωσης στην Κέρκυρα, ο Αυλωνίτης στον Πανιώνιο. Γνωρίζεσαι με κάποιους;
"Με όλους λίγο-πολύ. Ο Νικολιάς είναι συνομήλικός μου και είχαμε παίξει για λίγο και στην ακαδημία «Ηνίοχος» του κ Ηλία Μπέριου, σε πολύ πιο μικρή ηλικία. Ο Σίμωσης και ο Αυλωνίτης είναι λίγο πιο μεγάλοι, δεν είχα την ευκαιρία να συναντηθώ μαζί τους εντός γηπέδου. Ελπίζω να τους συναντήσω σε αγώνες της Σούπερ Λιγκ"
-Οικογενειακώς Παναθηναϊκοί. Τυχαίο που βρέθηκες στην Παιανία ή όχι και τόσο;
"Μπορεί να είμαι από μικρός Παναθηναϊκός, όμως θα έλεγα ότι ο ερχομός εδώ προέκυψε στην πορεία. Έπαιξε ρόλο και η συνεργασία του Αίολου με τον Παναθηναϊκό".

-Είχες, επομένως, την ευκαιρία να ζήσεις από πολύ μικρός και από πολύ κοντά την ατμόσφαιρα ενός μεγάλου συλλόγου που είναι και η αγαπημένη σου ομάδα. Ποιες ήταν οι στιγμές που σε έκαναν να θες να... μπεις μέσα στο γήπεδο και να αδημονείς να έρθει η ώρα να γίνεις μέλος της αντρικής ομάδας;
"Εχω ζήσει από κοντά πολλές καλές και κακές στιγμές ως μπολ-μπόι!Κορυφαία εμπειρία ήταν το 3-2 με τη Ρόμα στο Ολυμπιακό Στάδιο. Τα είδα όλα από πολύ κοντά. Μαγική βραδιά. Επίσης θυμάμαι χαρακτηριστικά και το 1-0 με την Ανόρθωση με το γκολ του Καραγκούνη, το 2008. Ηταν η πρώτη μου χρονιά στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, στα 14 μου. Ημουν μάλιστα τόσο... τρελαμένος, ώστε άφησα το πόστο μου και ανέβηκα στη θύρα 28, παρέα με τον Καπίνο, για να ζήσουμε την ατμόσφαιρα".

-Μεγάλες στιγμές που έχουν λείψει από τον κόσμο του Παναθηναϊκού.
"Θα τις ξαναζήσουμε. Ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στη θέση που πρέπει. Γι' αυτό δουλεύουμε και προσπαθούμε".




Πολύ κέφι στον αποκριάτικο χορό της ΑΕ Ληλαντίου




ΠΟΛΥ ΚΕΦΙ ΣΤΟΝ      ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΧΟΡΟ
                                       Το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε και ο αποκριάτικος χορός για την ομάδα μας στο Στέκι (Δοκός), και την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αναπληρωτής Προέδρος Ε.Π.Ο  και Προέδρος  Ε.Π.Σ.Ευβοίας  κ. Παπακωνσταντίνου,  από τον  Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. της Προέδρου  κ.Ζλακώνη  με τον κ.Γεραντώνη, ο Διοικητής Ασφάλειας  Χαλκίδας
κ. Αγιασοφίτης, από την Ε.Π.Σ.Ευβοίας οι κ.κ.Πίσχινας,


Παπαδάκης,  Ρέτσας, Δαφνής,  από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ευβοίας οι κ.κ.Τσολακίδης και Βελέντζας , ο Πρόεδρος Τμήματος Μεταποίησης Χαλκίδας  κ. Χρ. Παύλου, ο Πρόεδρος των Λουκισίων κ. Αγγέλου με τον προπονητή της ομάδας και Πρόεδρο του Συνδέσμου Προπονητών Ευβοίας κ. Ταυταρίδη, ο δικηγόρος κ. Αναστασιάδης , ο γυμναστής του Ηρακλή Ψαχνών κ. Διάλας, ο προπονητής κ.Καλιμάνης   και φυσικά οι ποδοσφαιριστές της ομάδας με αθλητές και γονείς της Σχολής που όλοι δημιούργησαν μια ζεστή ατμόσφαιρα με πολύ κέφι που κράτησε μέχρι της πρώτες πρωινές ώρες.
Στα πλαίσια της εκδήλωσης η ομάδα μας  με πλακέτα που έδωσε η Πρόεδρος κ. Κούτουλα τίμησε  τον  Αναπληρωτή Πρόεδρο Ε.Π.Ο και Πρόεδρο Ε.Π.Σ.Ευβοίας

 κ. Παπακωνσταντίνου, τον  Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ευβοίας  για την προσφορά του και την συμμετοχή των μελών του στους Αγώνες Αγάπης για το Χαμόγελο Του Παιδιού, τους προπονητές της Σχολής κ.κ. Μαρίνο και Καλέντζη για την προσφορά τους στη Σχολή μας, την  νοσηλεύτρια  κ.Αργυρού και τους Αριστούχους μαθητές της Σχολής για την Σχολική χρονιά 2012-2013 Παπαγεωργίου Δημ., Φλώρος Χρ., Χιώτης Γεωργ., Πέππας Ιωαν., και Μαρίνος Θεοδ. .
.
Η ομάδα μας ευχαριστεί όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους τον αποκριάτικο χορό και εύχεται σε όλους καλές απόκριες.

>

Δελτίο τύπου. ΑΟ Αλατσάτων - ΑΕ Ληλαντίου 1-3

                             
        Νίκη για την ομάδα μας στον αγώνα με τα Αλάτσατα με πολύ καλή απόδοση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.
Σε ένα αγωνιστικό χώρο ο οποίος δεν ήταν σε καλή κατάσταση η ομάδα μας προσπάθησε να κυκλοφορήσει την μπάλα και να δημιουργήσει φάσεις για γκολ.
Πολύ γρήγορα και στο 4΄ με σουτ ο Βογιατζής έκανε το 0-1. Στο 6΄και στο 8΄ο Ζαούρης μπορούσε να κάνει δύο τα τέρματα για την ομάδα μας, αλλά το γκολ ήρθε από την ομάδα των Αλατσάτων στο 10΄με δυνατό σουτ του Γκίνη.

Η συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για την ομάδα μας που προσπάθησε να φτιάξει φάσεις για γκολ αλλά ο Κομποθανάσης έλεγε όχι.
Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι στην αρχή στο 49΄ο Μικράκης με ωραία προσπάθεια και δυνατό σουτ έκανε το 1-2. Το γκολ αυτό έδωσε την δυνατότητα στην ομάδα μας να ανεβάσει την απόδοσή της να φτάνει κοντά στο γκολ στο 55΄και στο 60΄με τον Ζαούρη και να κάνει το 1-3 στο 76΄ο Ζαούρης  με ωραία ενέργεια  που τέλειωσε ο ίδιος με ωραίο πλασέ. Στο 80΄ ακυρώθηκε γκολ που σημείωσε ο Μπαλόζι Ηρ., και  μέχρι το τέλος του αγώνα η ομάδα μας δημιούργησε φάσεις για γκολ με πολύ ευκολία αλλά η επιπολαιότητα στην τελική προσπάθεια δεν έφερε  ένα τέταρτο γκολ.
Καλή η διαιτησία των κ.κ.Πάνου, Δέλχα και Δάλλα..
Α.Ε. Ληλαντίου
Αραβανής, Παύλου(80΄Κορκόβελος), Μικράκης, Μπούρικας, Ντουλαβέρης , Μπαλόζι Ηρ.,Αργύρης Ι( 46΄Χατζηαντωνάκης ), Τζανής, Ζαούρης, Βογιατζής (65΄ Μπαλόζι Κρ. ), Φλώρος. 
Με νίκη συνέχισε και η ομάδα των παίδων στο αντίστοιχο πρωτάθλημα κερδίζοντας με 6-0 την ομάδα της Προποντίδας.

Ακαδημία τερματοφυλάκων από το «Βυζάντιο Νέου Πύργου» και τον Δημήτρη Ματθαίο


Το Σάββατο που μας πέρασε βρήκαμε τον Δημήτρη Ματθαίο (γνωστό και σαν ΚΟΥΚ), τον τερματοφύλακα του «Βυζαντίου Νέου Πύργου», στις κερκίδες του γηπέδου του χωριού σαν θεατή του αγώνα μεταξύ Ταξιάρχη – Βουτά. Από εκεί είναι μάλιστα οι φωτογραφίες που βλέπετε τον Δημήτρη με τον αγαπημένο σκύλο.
 Μιλήσαμε μαζί του και μας ανακοίνωσε πως ξεκινάει Ακαδημία Τερματοφυλάκων που θα λειτουργήσει υπό την αιγίδα του «Βυζαντίου Νέου Πύργου». Ο ίδιος θα είναι αυτός που θα αναλάβει την προπονητική φροντίδα του εγχειρήματος και μάλιστα όπως διευκρίνισε, θα το κάνει αυτό αφιλοκερδώς για να βοηθήσει τα νέα παιδιά της περιοχής. Αυτό το είπε γιατί η Ακαδημία Τερματοφυλάκων δεν θα εκπαιδεύει μόνο τα παιδιά του Νέου Πύργου, αλλά όσα παιδιά δείξουν ενδιαφέρον να παρακολουθήσουν τα μαθήματα που θα δώσει ο ίδιος.
Η ομάδα του «Βυζαντίου» σαν ανακοίνωση για το γεγονός της δημιουργίας αυτής της Ακαδημίας, δημοσιοποίησε ανάρτηση στο κοινωνικό δίκτυο Facebook την προηγούμενη εβδομάδα. Εμείς αν και γνωρίζουμε το γεγονός από το Σάββατο που μας πέρασε, το δημοσιεύουμε σήμερα, μιας και η αγωνιστική κίνηση των δυο προηγούμενων ημερών δε μας επέτρεπε να το κάνουμε νωρίτερα.
Ευχόμαστε αυτή η προσπάθεια να είναι η έναρξη μιας νέας περιόδου για την περιοχή μας και να βρουν τα νέα ταλέντα μας την διέξοδο που έψαχναν.
Δημήτρη καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου και καλά αποτελέσματα να έχει τόσο για σένα, όσο και για τους μικρούς λάτρεις του ποδοσφαίρου και ειδικά της τόσο ιδιαίτερης θέσης του τερματοφύλακα.

Μπεκιάρης Χρήστος

Αλλαγή προπονητή για άλλη μια φορά στο «Βυζάντιο Νέου Πύργου».



Για άλλη μια φορά η ομάδα του «Βυζαντίου Νέου Πύργου» αλλάζει προπονητή για την αθλητική σεζόν που διανύουμε. Έτσι λοιπόν και ο Μπάμπης Μπαντάνης πλέον είναι παρελθόν για την ομάδα του Νέου Πύργου. Με τον Πήτερ Χουβαρδά που μιλήσαμε, μας είπε πως η λύση της συνεργασίας  έγινε κοινή συναινέσει, χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη συνεργασία αυτή.
Νέος προπονητής αναλαμβάνει, όπως μας συμπλήρωσε ο Πήτερ Χουβαρδάς, ο παίκτης της ομάδας, ο Σπύρος Σταματόπουλος.
Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα του Σπύρου και καλή πορεία στη ομάδα του «Βυζαντίου Νέου Πύργου»

Μπεκιάρης Χρήστος

Aλλαγή ώρας στο παιχνίδι Πανηλειακός Ηρακλής Ψαχνών

Μετά από αίτημα του Πανηλειακού που έγινε δεκτό από τη διοργανώτρια ΕΠΑΕ, και λόγω κυρίως της πληθώρας τοπικών αγώνων Ηλείας (που υπήρχαν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα και δεν άλλαζαν) το μεγάλο ματς το Σάββατο, θα ξεκινήσει τελικά στις 5.00 το απόγευμα, στο στάδιο Πύργου με το δεύτερο της βαθμολογίας, Ηρακλή Ψαχνών για την 22η αγωνιστική (αντί για τις 3.00 το μεσημέρι που είχε οριστεί αρχικά).
Υπενθυμίζεται ότι δεν έχει τηλεοπτική μετάδοση.

Κοπή Πίτας για το 2014 του «Ναυτικού Ομίλου Διαύλου Ωρεών»


Με αρκετό κόσμο πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Ωρεών η κοπή πίτας του «Ναυτικού Ομίλου Διαύλου Ωρεών». Στην εκδήλωση παραυρέθηκαν τα παιδιά του Ομίλου, οι δασκάλες, γονείς και φίλοι.
 Ο Πρόεδρος του Ομίλου Κώστας Μπάμης χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε σύντομα στην δεκαπενταετή ιστορία του Ομίλου και έκανε τον απολογισμό των πεπραγμένων της προηγούμενης χρονιάς, αναφέροντας τις επιτυχίες και τα μετάλλια που έφεραν στην περιοχή τους οι μικροί αθλητές του «ΝΟΔΩ». Επίσης επανέλαβε για μια φορά ακόμα την βασική έλλειψη κολυμβητηρίου στην περιοχή της Βόρειας Εύβοιας αλλά και τη δυνατότητα της δημιουργίας τέτοιου, με το πλεονέκτημα μάλιστα των θερμών υδάτων που υπάρχουν στην Αιδηψό.
Ο Έφορος του Ομίλου Βασίλης Μπάμπος έκανε στη συνέχεια τον οικονομικό απολογισμό και στη συνέχεια μοιράστηκαν τα κομμάτια της πίτας που κόπηκε. Το τυχερό φλουρί κέρδισε μετά από κλήρωση η μικρή Στέλλα Μπάμπου, ενώ έγινε και κλήρωση δώρων που προσφέρθηκαν από καταστήματα της ευρύτερης περιοχής των Ωρεών.
Να αναφέρουμε εδώ πως παρευρέθηκαν στην εκδήλωση ο ιδρυτής αλλά και  μέλη της πρώτης σχολής ανοιχτής θάλασσας που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Βόλο, από τον Αποστόλη Πλάκα.

Μπεκιάρης Χρήστος
(κάντε ΚΛΙΚ στην μεγάλη φωτογραφία παρακάτω για να δείτε το ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)