Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Φασούλι το φασούλι...ΗΡΑ - Χανιά 1-1

Με αρνητικό πρωταγωνιστή τον διαιτητή της αναμέτρησης, κ. Αντωνίου, Ηρακλής Ψαχνών και Χανιά έμειναν στο 1-1 στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Football League, σε ένα παιχνίδι που έλαβε χώρα στο Δημοτικό Γήπεδο Ψαχνών κάτω από έντονη βροχόπτωση καθ 'όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται έντονα για την φάση του 70' κι ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της ομάδα των Ψαχνών, ο διαιτητής κ. Αντωνίου καταλόγισε ένα υπό αμφισβήτηση φάουλ κατά των Ψαχνών με αποτέλεσμα να αποφέρει την 2η κίτρινη κάρτα στον Βασίλη Πατσατζόγλου και εν συνεχεία την ισοφάριση για την ομάδα των Χανίων στο 73' με κεφαλιά του Πάγκαλου 1-1.

Ο γενικός αρχηγός του Ηρακλή Ψαχνών, Κώστας Γκαλούφας, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο κάνοντας έντονες διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή της αναμέτρησης διακόπτοντας προσωρινά το παιχνίδι.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να διατηρήσουν την υπεροχή ανά διαστήματα δημιουργώντας κάποιες επικίνδυνες φάσεις χωρίς ουσία.

Οι παίκτες του... "ημίθεου" όμως, φάνηκαν να είναι περισσότερο αποτελεσματικοί από τους Κρητικούς, όταν δύο λεπτά πριν το τέλος του 1ου ημιχρόνου, ο Κόσουτιτς έπεσε με αυτοθυσία πάνω στον επερχόμενο αντίπαλο του, πρόλαβε τη μπάλα, εκείνη κατευθύνθηκε προς τον Φλίγκο ο οποίος με μια εξαιρετική επέλαση από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή και ανενόχλητος έστειλε τη μπάλα να αναπαυθεί στα δίχτυα του Σικαλιά.

Να σημειωθεί ότι ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Κώστα Φλίγκου με την φανέλα του Ηρακλή Ψαχνών καθώς ο επιθετικός άσσος θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της Εύβοιας, ενώ από την νέα χρονιά θα αγωνίζεται στον Πανελευσινιακό. Για την αποχώρηση του επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους.

Στην επανάληψη οι παίκτες της ομάδας των Χανίων μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο αναζητώντας το γκόλ αλλά οι προσπάθειές τους σταματούσαν πάνω στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία των παικτών του... "ημίθεου".

Οι συνθέσεις:


Ηρακλής Ψαχνών (Γιώργος Φοιρός): Μελίσσας, Παληγεώργος, Παλαιολόγος, Παπαδόπουλος, Μπακομήτρος, Πατσατζόγλου, Ραπτάκης, Φλίγκος (63΄Γκεμίσης), Ράντι, Κόσουτιτς, Γουόρντεν (71΄Πατσατζόγλου)

ΑΟ Χανιά (Σταύρος Παπανδρέου): Σικαλιάς, Παγώνης, Μανωλάς,Γκότοβος, Κοντεών, Σιλιγαρδάκης, Εσόνο, Καραγιάννης, Κρητικός (82΄Ευαγγέλου), Πάγκαλος, (67΄Μαρτσάκης)