Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νέα του Ολυμπιακού Πειραιώς (Χαλκίδα)

 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΧΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΤΗ ΧΑΛΚΙΔΟΣ 
  κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ, ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ, ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΝΗΘΟΥ ΚΑΙ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ, ΄΄ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ ΘΟΥΚΥΚΙΔΕΙΔΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ, ΚΑΙ    
                    ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ
Η σχολή μας με τους προπονητές και αντιπροσωπία αθλητών και γονέων επισκέφτηκαν τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο για να ευχηθούν για την ονομαστική του εορτή.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψης ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης αφού μας ευχαρίστησε για την επίσκεψη δέχθηκε και την πρόσκληση της Σχολής μας για μελλοντική του επίσκεψη.Η διεύθυνση της Σχολής ευχαριστεί τους γονείς και αθλητές που παρευρέθηκαν στην επίσκεψη αυτή.
Σε επιμορφωτικό σεμινάριο της  Διεύθυνσης ακαδημίας ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς , στο πλαίσιο της εκπαίδευσης των προπονητών του δικτύου, βρέθηκαν οι προπονητές της Σχολής  μας  το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Νοεμβρίου.
Στο σεμινάριο εκτός από την επιμόρφωση που μας έγινε παρουσιάστηκε και ο προγραμματισμός της νέας περιόδου για κάθε ηλικία .
Το επιμορφωτικό σεμινάριο, το οποίο σχεδιάστηκε στα πρότυπα της UEFA, υλοποιήθηκε από όλο το τεχνικό επιτελείο της ακαδημίας και την Διεύθυνση των σχολών του Ολυμπιακού Πειραιώς.
Μάλιστα η Διεύθυνση της Σχολής ανανέωσε το ραντεβού με την Διεύθυνσης ακαδημίας ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς σε  πολύ σύντομο χρονικό διάστημα αφού οι προπονητές μας θα βρεθούν για ακόμα μία φορά στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη για να παρακολουθήσουν προπονήσεις των αγωνιστικών τμημάτων του Ολυμπιακού.
Στα αγνωστικά τώρα αθλητές της Σχολής μας πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις και τα αποτελέσματα ήταν ικανοποιητικά με τους γονείς να ενθουσιάζονται από την ενημέρωση που τους έγινε για τα παιδιά τους.
Στα παραρτήματα της Σχολής Κανήθου και Αλιβερίου  συνεχίζονται οι εγγραφές με την νέα μορφή που έχουν πλέον οι Σχολές του κ. Μπόκαρη αλλά και της ομάδος Κανήθου.
Μάλιστα αθλητές και γονείς   βρέθηκαν με τα παιδιά της κεντρικής Σχολής στο στάδιο Καραϊσκάκη και παρακολούθησαν εντελώς Δωρεάν ( γονείς και αθλητές ) τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό.
Η προσφορά ήταν του Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.
Θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ ότι οι προπονήσεις του παραρτήματος της Κανήθου θα γίνονται όπως έχει ανακοινωθεί και έως τελειώσουν οι εργασίες της παλαιάς γέφυρας στης εγκαταστάσεις της κεντρικής Σχολής.
Ξεκίνησε και το τουρνουά ΄΄ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ΄΄ ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ με την νέα του μορφή στην κατηγορία των παμπαίδων σε ένα όμιλο των δέκα ομάδων, και με της ομάδες να συμπληρώνονται  στη κατηγορία των τζούνιορ με έναρξη το Σαββατοκύριακο 29,30/11.
Τέλος με ικανοποίηση είδαν όλα τα μέλη της Σχολής την κάρτα μέλους που έδωσε η Σχολή μας και δίνει την δυνατότητα εκπτώσεως σε καταστήματα και επιχειρήσεις αλλά και ταυτόχρονα ιατρικής υποστήριξης για όλες της ειδικότητες