Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Προς την έξοδο ο Γ. Κούτσης.

Συνάντηση καθοριστική για το μέλλον του Μακεδόνα τεχνικού στον Ευβοιώτικο πάγκο θα έχουν αύριο (3/11) μεγαλομέτοχος και προπονητής των Ευβοιωτών. Χωρίς καμία διάθεση στη συνέντευξη του ο νεαρός προπονητής.

Η απόφαση του Γιώργου Κούτση να υποβάλλει δημόσια την παραίτηση του μετά το ματς με την Επισκοπή ήταν ελειμμένη, ωστόσο σε τετ-α-τετ που είχε με τον Γενικό αρχηγό Κώστα Γκαλούφα, στη Κρήτη, όπου βρίσκεται η αποστολή αποφάσισε να μην τη δημοσιοποιήσει.
Σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com, o Γενικός αρχηγός ενημερώθηκε για την πρόθεση του Μακεδόνα τεχνικού να αποχωρήσει, ωστόσο του ζήτησε να μην πάρει καμία απόφαση εν θερμώ και μόλις επιστρέψουν οι “πράσινοι” στα Ψαχνά να μιλήσει με τον “ισχυρό” άνδρα του συλλόγου, Γιώργο Στούπα. Ραντεβού που πιθανότατα θα γίνει τη Δευτέρα, αφού η επιστροφή των Ευβοιωτών υπολογίζεται για μετά τις 11 το βράδυ.
Το κλίμα δείχνει πάντως βαρύ και αυτό φάνηκε και από το... λακωνικό "Συγχαρητήρια στην Επισκοπή. Αυτό μόνο" που αρκέστηκε να πει ο νεαρός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με την ομάδα του Ρεθύμνου.