Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Mε το δεξί ξεκίνησαν οι Ωρεοί το πρωτάθλημα απέναντι σε έναν καλό Ολυμπιακό Λίμνης

Με ένα πολύ καλό παιχνίδι ξεκίνησε τη σαιζόν η ομάδα των Ωρεών που στο γήπεδο του Νέου Πύργου αντιμετώπισε και κέρδισε τον πολύ καλό «Ολυμπιακό Λίμνης» με 1 – 0.
Και οι δύο ομάδες έδειξαν ένα πολύ καλό πρόσωπο, δίνοντας ... «υποσχέσεις» για το τι έχουμε να δούμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο και στους δυο αντιπάλους, με συνεχείς αντεπιθέσεις αλλά και χαμένες ευκαιρίες. Η ομάδα του Θανάση Γουρνά όμως ήταν αυτή που κατάφερε να προηγηθεί και να κρατήσει το 1 – 0 μέχρι  τέλους.
Στο δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους Ωρεούς να έχουν ένα προβάδισμα κινήσεων και κατοχής μπάλας αλλά και ευκαιριών για να διευρύνουν το αποτέλεσμα, με τον «Ολυμπιακό» να πιέζει συνεχώς και να χάνει ευκαιρίες για την ισοφάριση.
Καλή η διαιτησία του Βελέντζα και των βοηθών του.

Φάσεις του αγώνα

 3΄ Ο Μούστος εκτελεί σουτ από πλάγια της μικρής περιοχής, στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα έξω από το κάθετο δοκάρι του Φράγκου.
4΄ Ο Ολυμπιακός απαντά γρήγορα με τον Μακρή να γεμίζει τον Αλεξίου που σουτάρει με στόχο τα δίχτυα, αλλά ο Μαυρόυτσικος διώχνει σωτήρια.
10΄ Ο Γ. Πετσής μέσα στη μικρή περιοχή σουτάρει και ο Φράγκος καταφέρνει να διώξει με την μπάλα να καταλήγει στα πόδια του Μπλέτσα που την στέλνει σε κόρνερ.
13΄ Ο Μακρής μετά απο προσωπική προσπάθεια περνάει τρεις αντιπάλους του, αλλά το σουτ που εκτελεί αποκρούει και πάλι σωτήρια ο Μαυρούτσικος.
19΄ Ο Μακρής μπαίνει και πάλι στην περιοχή αλλά ο Μαυρούτσικος πέφτει και σώζει την εστία του.
25΄ Ατομική προσπάθεια του Μπλέτσα τερματίζει με την σωτήρια απόκρουση του Φράγκου.
27΄ Σε μια φάση διαρκείας μετά από κόρνερ των γηπεδούχων, η μπάλα καταλήγει στον Μπλέτσα που από κοντά βρίσκει εύκολα τα δίχτυα του Φράγκου και χαρίζει το γκολ και τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα των Ωρεών.
36΄ Ο Παυλάκης σουτάρει από πολύ πλάγια, σχεδόν στο ύψος του κόρνερ, βρίσκει τον Ματζώρο και εκείνος σουτάρει στο οριζόντιο του Φράγκου.
38΄ Ο Γιάννης Μούστος παίρνει την μπάλα από τον Μούστο και το σουτ που εκτελεί αποκρούει σωτήρια ο Φράγκος.
46΄ Με το ξεκίνημα το δεύτερου μέρους, ο Αλεξίου εκτελεί απευθείας φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή και ο Μαυρούτσικος δύσκολα καταφέρνει να σώσει την εστία του.
48΄ Ο Παυλάκης γεμίζει τον Μπλέτσα που στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.
78΄ Ο Μαντζώρος μπαίνει από δεξιά και δυο μέτρα από το δοκάρι του Φράγκου στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
80΄ Ατομική προσπάθεια του Γαλούπη  σε ένα όχι και τόσο πετυχημένο σουτ που μπλοκάρει εύκολα ο Φράγκος.
81’  Πάσα του Αθανασίου στον Ρεσούλι που αν και βρίσκεται μπροστά σε άδεια εστία, στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο του Φράγκου.

ΑΟ Ωρεών
Μαυρούτσικος Δ, Παυλάκης, Ματζώρος (83΄ Περπατάρης), Γιουκάι, Ψιλούδης,
Αθανασίου, Μούστος, Μαυρούτσικος Ι, Μπλέτσας (68΄ Φούσκας), Γαλούπης, Πατσής Γ (55΄ Ρεσούλι)

Ολυμπιακός Λίμνης
Φράγκος, Καλλίτσης, Στεφανίδης (91΄ Μωραίτης), Στέφος, Καψάλας, Γιαννακούλας, Μαναρίτσας, Σαράντης (89΄ Κούβαρης), Αργυρόπαις (50΄ Καταραχιάς), Μακρής, Αλεξίου

Διαιτητής: Βελέντζας
Βοηθοί: Τσάλλα – Μιχελής

Μπεκιάρης Χρήστος

Δείτε φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη μεγάλη φωτογραφία πιο κάτω