Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αγιασμός ΑΕΛ, αγώνας κυπέλλου & πρόκριση, αλλά και προσφορές

AΓΙΑΣΜΟΣ Α.Ε.Λ.,ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ  

Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός της ομάδας μας στις εγκαταστάσεις της σχολής παρουσία όλων των αθλητών της ομάδας της διοίκησης αλλά και γονέων.
Ο πάτερ Χρήστος της Ενορίας Αγίου Νικολάου Μπούρτζι όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποίησε τον αγιασμό ευχόμενος στο τέλος σε όλους μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά με Υγεία και επιτυχίες.
Στον αγώνα κυπέλλου που έγινε στο γήπεδο της Μακρυκάπας η ομάδα μας με μέσο όρο ηλικίας 18 χρονών πραγματοποίησε καλή εμφάνιση απέναντι στην ομάδα της Άτταλης και επικράτησε με 3-0  στην παράταση.
Μοιρασμένο το παιχνίδι σε φάσεις και από της δύο ομάδες, οδηγήθηκε στην παράταση με την ομάδα μας να ανοίγει το σκορ στο 97΄με ωραίο πλασέ του Μπαλόζι.
Η  συνέχεια του αγώνα έδωσε την δυνατότητα στην ομάδα μας να διώξει το άγχος και με ωραία κυκλοφορία να βρει τους διαδρόμους σημειώνοντας άλλα δύο γκολ με τους Μπούρικα (110΄) και Αργύρη Ιωα. (119΄).
Στη δεύτερη φάση του κυπέλλου η ομάδα μας περνά χωρίς αγώνα περιμένοντας έτσι την κλήρωση για την τρίτη φάση. 

Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Παπαπστόλου,Τσότσου και Ζειμπέκη.

Α.Ε.Λ. Χιώτης, Χατζηαντωνάκης, Αργύρης Ιωαν., Μπούρικας, Κέντρος, Παπαγεωργίου, Μπαλόζι, Παπαχρήστος, Μπουραντάς ( 46΄Αθανασίου ), Αργύρης Γεωργ. ( 70΄Αναγνώστου ), Μικράκης (110΄Κορκόβελος ).


Η Σχολή μας ξεκίνησε της προπονήσεις για  την νέα ποδοσφαιρική χρονιά που εκτός από την κεντρική της θέση  στον Άγιο Νικόλαο από φέτος έχει ξεκινήσει την συνεργασία με την ομάδα ΑΟ Κανήθου με τους αθλητές να προπονούνται στην Κάνηθο, αλλά και με τη Σχολή Μπόκα του κ. Μπόκαρη Γιώργου στον Άγιο Λουκά Αλιβερίου.
Όλοι οι αθλητές έχουν ξεκινήσει της προπονήσεις με τους νέους αθλητές να πλαισιώνουν τα τμήματα, και να δίνεται έτσι η δυνατότητα του  προγραμματισμού των πρώτων φιλικών αγώνων.

Από φέτος η Σχολή  σε όλα τα μέλη της θα παρέχει εκπτωτική κάρα μέλους.
Όλα τα μέλη της σχολής θα μπορούν επωφεληθούν από της εκπτώσεις που θα δίνονται από γιατρούς, μικροβιολογικά εργαστήρια, καταστήματα και επιχειρήσεις.
Ο πίνακας των εκπτώσεων θα δίνεται σε όλα τα μέλη της Κεντρικής Σχολής, της Κανήθου αλλά και του Αγίου Λουκά Αλιβερίου. 

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει  για της σχολές.
Πληροφορίες και εγγραφές  για  νέους αθλητές  στα τηλέφωνα της κεντρικής Σχολής 6932257686 ,2221055652, 6980356828, και 6945398428