Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Η κλήρωση της Γ' φάσης του κύπελλου Ευβοίας

Αύριο Τετάρτη στις 19:00 και στα γραφεία της ΕΠΣΕ θα γίνει η κλήρωση της Γ' φάσης του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ευβοίας, οπό θα λάβουν μέρος 32 ομάδες.

Ήδη έχουν προκριθεί από τον Α' όμιλο , Ερμής Πηλίου, Ευβοϊκός Γουβών, Κήρινθος, Δόξα Προκοπίου, Σκεπαστή, Ταξιάρχης, Ατρόμητος Βασιλικών, Ακαδημία Ιστιαίας και ο νικητής της συνάντησης Άρη Αγίας Άννας - ΑΕ Ιστιαίας ο οποίος θα γίνει αύριο στις 16:30.

Από τον Β' όμιλο Αρτάκη, Δροσιά, Λήλας, Αυλίδα, Παντιαδικός, Μιαούλης, Ευβοϊκός Αγ. Νικολάου, Ελλήσποντος, Προποντίδα, ΑΕ Ληλαντίου,  ΠΑΟΚ και οι νικητές των συναντήσεων, Καστέλλα-Μακρυκάπα, Θύελα - ΑΟ Χαλκίς, Απόλλων Παραλίας - Ολυμπιακός Χαλκίδας,ΑΕΚ Χαλκίδας - Λουκίσια, που θα γίνουν αύριο στις 16:30.

Από τον Γ' όμιλο: Ερέτρια, Σκύρος, Μαρμάρι, Δύστος, Όλυμπος, Ζάρητρα, και οι νικητές των συναντήσεων Αμαρυνθιακός-Αυλωνάρι και Νηλέα - Ταμυναϊκού που θα γίνουν αύριο στις 16:30.

Η κλήρωση των 32 θα γίνει σε δύο ομίλους και οι αγώνες θα συνεχίσουν από τους προκριματικούς έως τον τελικό της διοργάνωσης.