Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μεγάλη νίκη της Καστέλλας μέσα στην Αυλίδα

Δύο στα δύο για την Καστέλλα μετά και την νίκη της μέσα στο Βαθύ επί του ΑΟ Αυλίδας. 1-2 το τελικό σκορ με την ομάδα της Αυλίδας να χάνει πέναλτι στο 63'.

 Ένα δοκάρι κι ένα γκολ επιφύλασσε το πρώτο δεκαπεντάλεπτο  στο γήπεδο Γ. Σοφός στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας του Νομού μας ανάμεσα στον ΑΟ Αυλίδας και την Καστέλλα.
Στο 8' λεπτό της συνάντησης οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Σέγκου, ενώ πέντε λεπτά αργότερα στο 13' η ομάδα της Καστέλλας κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ όταν ο Γκάβαλης μπήκε στην περιοχή και με δυνατό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα 0-1.


Η ομάδα της Αυλίδας προσπάθησε να αντιδράσει και είχε μια καλή στιγμή σε σουτ του Σέγγκου στο 26' που έδιωξε σε κόρνερ ο γκολκίπερ της Καστέλλας Κηρόπουλος. Με το 0-1 πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια.

Η επανάληψη επιφύλασσε μεγάλες συγκινήσεις αφού στο 48' με γκολ του Γιαλού η Αυλίδα έφερε τον αγώνα στα ίσια 1-1.
Τέσσερα λεπτά αργότερα η Καστέλλα κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο γκολκίπερ Κηρόπουλος και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Καστέλλας 1-2.

Στο 63' είχαμε την ανατροπή του Σπυρόπουλου καταλογισμός πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος αλλά ο Κηρόπουλος απέκρουσε κρατώντας το 1-2 για την Καστέλλα. 
Για την συνέχεια δεν άλλαξε κάτι και το σφύριγμα της λήξης βρήκε την Καστέλλα να πανηγυρίζει την δεύτερη νίκη της




ΑΟ Αυλίδας:Χρ Καπελιάνης
Γεραμάνης, Σαμαρζής, Ιτσκα, Ζαζάς, Προβής, Κάκιος, Στέρπου, Σπυρόπουλος, Ματσούκας, Σέγκος, Τσομάτσκα.






ΑΠΟ Καστέλλας: Ν Κιαπέκος
Κηρόπουλος, Γιούλης, Ταψής, Κεχαγιάς, Ράζος, Σπανός, Γκάβαλης, Μήτρου, Λαφαζάνης, Μαντάς, Ζήσης









>