Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δηλώσεις από τη συνέντευξη τύπου ΑΟΝΑ-Ταμυναϊκός

Στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης ΑΟΝΑ-Ταμυναϊκός  οι προπονητές Σπύρος Σταματούκος, Δημήτρης Λύκος και ο ποδοσφαιριστής Μάριος Καραχάλιος  έκαναν τις εξής δηλώσεις:





Σπύρος Σταματούκος :
«Είμαστε μια νέα ομάδα και στη άμυνα έχουμε θέμα λόγω απειρίας. Πληρώνουμε την απειρία και τα εύκολα λάθη. Κάποια στιγμή πιστεύω ότι θα τα διορθώσουμε. Όσον αφορά στο παιχνίδι η Αρτάκη μπήκε πιο δυνατά από εμάς, δεν ήταν πολύ καλύτερη μας, είχε όμως στόχευση να μας χτυπήσει στη πλάτη της άμυνας και το κατάφερε.
Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο και τις φάσεις, όπως είχε και η Αρτάκη, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι. Προχωράμε πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας»

Δημήτρης Λύκος :
«Ξεκινήσαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο. Καταφέραμε να κάνουμε στα κομμάτια της τακτικής και της άμυνας, αυτό που είπαμε, Πετύχαμε 2 γκολ και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει άλλο ένα. Ήταν ένα καλό πρώτο ημίχρονο με αρκετό πάθος και προσήλωση σε αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις.
Δυστυχώς στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σαν να μείναμε στα αποδυτήρια. Δεν είχαμε συνοχή, οι αποστάσεις ήταν μεγάλες, κι κάναμε πολλές λάθος πάσες και δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορεί να γυρίσει τον αγώνα. Αυτό συμβαίνει γιατί η ομάδα είναι καινούργια και έχουμε αρκετές απουσίες. Το καλό είναι ότι ακόμα και στο κακό μας ημίχρονο κρατήσαμε το 2-1 και πήραμε τους 3 βαθμούς. Συνεχίζουμε, ελπίζω τα λάθη αυτά να μας γίνουν μάθημα».

Μάριος Καραχάλιος:
 « Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι είχαμε την υπεροχή και καταφέραμε να βάλουμε 2 γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε, σαν να μείναμε στα αποδυτήρια, είχαμε αποστάσεις και μια χαλαρότητα λόγω του σκορ.  
Έγινε το 2-1 πολύ γρήγορα και με αβίαστα λάθη τρώγαμε κάποιες αντεπιθέσεις. Βέβαια κάναμε και εμείς 2 κλασικές ευκαιρίες Το καλό είναι ότι καταφέραμε και κερδίσαμε»