Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ευχαριστίες από Κηφισιά στον Γυμναστικό Κύμης

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Κύμη το τουρνουά που διοργάνωσε ο τοπικός Γ.Σ., με τη συμμετοχή ομάδων της Basket League ΟΠΑΠ.

Ο Πανελευσινιακός κατέκτησε την πρώτη θέση του τουρνουά, με δεύτερη την Κηφισιά, τρίτο τον ΚΑΟΔ και τέταρτη την οικοδέσποινα. Τόσο οι «σταχυοφόροι» όσο και η ΑΕΝΚ εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία ευχαριστούν θερμά για τη φιλοξενία την Κύμη και επιφυλάσσονται για το μέλλον. «Η αποστολή έτυχε μοναδικής φιλοξενίας από την ομάδα της Κύμης και η διοίκηση του Πανελευσινιακού οφείλει να εκφράσει τις ευχαριστίες της και επιφυλάσσεται να ανταποδώσει στο μέλλον!», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΚΑΕ Πανελευσινιακός.

Η ανακοίνωση της Κηφισιάς αναφέρει: «Η ΚΑΕ Κηφισιά συγχαίρει τη διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης για την άρτια διοργάνωση του «1ου Τουρνουά Κύμης» και την ευχαριστεί θερμά για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή της ομάδας μας. Το μπάσκετ είναι το άθλημα που μας κάνει διαχρονικά περήφανους ως Έλληνες και προσπάθειες σαν και αυτή του Γ.Σ Κύμης βοηθούν στην αναβάθμισή του, φέρνοντας παράλληλα τον κόσμο της περιφέρειας στα γήπεδα».