Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

3 στα 3 ο ΑΟΧ. Δυσκολεύτηκε αλλά περασε

Η ομάδα του ΑΟ Χαλκίς τελικά, έχει βάλει στόχο να επιστρέψει εκεί που ξέρει οτι ανήκει. Αυτή την φορά το θύμα της ήταν η ομάδα της Μακρυκάπας, όπου και νίκησε με σκορ 1-0 το απόγευμα της Κυριακής (28/09), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α' κατηγορίας της Εύβοιας, κάνοντας έτσι το 3 στα 3.

Το συγκρότημα του Γιώργου Λάμπρου στο πρώτο ημίχρονο, είχε τον έλεγχο του αγώνα, έχασε ευκαιρίες και σκόραρε, ενώ στο δεύτερο πήρε πρωτοβουλίες η ομάδα της Μακρυκάπας αλλά κάθε της επιθετική σκέψη σταματούσε στην πολύ καλά στημένη άμυνα του ΑΟΧ.

Το ματς


Οι παίκτες της ομάδας της Χαλκίδας έβαλαν πολύ νωρίς δύσκολα στον τερματοφύλακα της Μακρυκάπας, Κυριακόπουλο, όταν στο 4' χρειάστηκε να επέμβει δυο φορές για να σώσει την εστία του. Πρώτα σε βολέ του Βαλκάνου και στην συνέχεια σε πλασέ του Σμυρναίου. Έξι λεπτά αργότερα πάλι ο Βαλκάνος έκανε γυριστό σουτ αλλά μπλόκαρε στην γωνία του ο Κυριακόπουλος.

Μετά απο είκοσι περίπου λεπτά και με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού κι ενώ μέχρι εκεινη την στιγμή ο αγώνας παιζόταν πιο πολύ στο χώρο της μεσαίας γραμμής, το βολέ του Θωμά ξεγέλασε τον Κυριακόπουλο και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ για τους Χαλκιδείς (0-1). Ένα λεπτό αργότερα, ο Κυριακόπουλος έσωσε την εστία του απο το 2ο γκολ, όταν έδιωξε τη μπάλα σε σουτ του Βαλκάνου, ενώ στο 42' απέκρουσε το πλασέ που έκανε εξ επαφής ο Σμυρναίος.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε και πολυ το σκηνικό του παιχνιδιού η ομάδα του ΑΟΧ συνέχισε να χάνει τις ευκαιρίες.

Με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού ο Τσεκούρας που βρέθηκε μόνος του δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κυριακόπουλου, ο οποίος και την μπλόκαρε. Πέντε λεπτά αργότερα ο Μόνος πρόλαβε τον Λαλανίτη πριν δημιουργήσει κίνδυνο για την ομάδα της Χαλκίδας, ενώ στο 68' το σουτ του Θωμα, έπειτα απο σέντρα του Σμυρναίου, κατέληξε μόλις άουτ. Στο 72' το σουτ του Σμυρναίου κατέληξε στα χέρια του Κυριακόπουλου, ενώ στο 80' πάλι ο Σμυρναίος, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε μόλις πάνω απο το δοκάρι

Οι συνθέσεις:


Μακρυκάπα (Α.Βογιατζής):
 Κυριακόπουλος, Λέκκας, Χασάνδρας, Μπισμπικόπουλος, Πούρνης, Σηφάκης, Κατσαούνης (50' Τσώκος), Μπαρώτας, Ξυνογαλάς, (80' Βουρδάνος), Κυρήκος (60' Λαλανίτης), Τσιβίκας.


ΑΟΧ (Γ.Λάμπρου): 
Μόνος, Κοροβέσης, Μαρίνος, Καραμπάς, Αυλωνίτης, Ευσταθίου, Τσομπάνης (70' Γκιτσάλης), Βαλκάνος, Θωμάς, Ανέστης (60' Τσεκούρας), Σμυρναίος (84' Κωνσταντάγκας)







>