Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ολυμπιακός Χ- Εν. Ιστιαίας 3-2 σε ένα σπουδαίο αγώνα

Σπουδαίο θέαμα πρόσφεραν Ολυμπιακός Χαλκίδας και Ένωση Ιστιαίας στην πρεμιέρα τους στο φετινό πρωτάθλημα. Μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα νικητής ο Ολυμπιακός με 3-2. Και οι δυο ομάδες έδειξαν το στίγμα τους για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που θα έχουν φέτος στο πρωτάθλημα.
Στο Α' μέρος οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Ν. Γοργομάτη 0-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη μια προβολή του Σκριβάνου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας για τον Ολυμπιακό σε 1-1 στο 54'
Στο 70' ο Τριανταφύλλου ανέτρεψε τον Σκριβάνο και το πέναλτι που καταλογίστηκε εκτέλεσε εύστοχα ο Μαστροκώστας για να δώσει προβάδισμα στον Ολυμπιακό 2-1.




Στο 75' ήταν η σειρά της Εν. Ιστιαίας να κερδίσει πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Στεργίου Ηλίας ισοφαρίζοντας 2-2.
Στο 82' ο Ευσταθίου με ένα κεραυνό έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καρατσώλια διαμορφώνοντας το 3-2 υπέρ του Ολυμπιακού που του έδωσαν τους τρεις πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός Χαλκίδας:
Γκόγκος, Μουτσάι, Σκριβάνος ( 65' Μεταξάς Ν), Μεταξάς Γ, Τσολάκος, Κάρο ( 46' Σκριβάνος Δ), Ευσταθίου, Μαστροκώστας, Δάσκος, Παπαδέδες (85' Αγγελάκος), Τζάβρας.
Ένωση Ιστιαίας:
Καρατσόλιας, Περήφανος (70' Γοργομάτης Αν), Τριανταφάλλου, Αντωνίο, υ, Στεργίου Ηλίας, Στεργίου Αργ. ( 70' Γαβριήλ), Γοργομάτης Νικ, Ανέστης ( 59' Ντούσερ), Περήφανος, Ντοφρέ.