Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟ Παπάδες – ΑΕΚ Νέου Πύργου 1 – 3. Mε το δεξί ξεκίνησαν οι κιτρινόμαυροι


Λύγισε η ομάδα των Παπάδων κάτω από την πίεση της ομάδας του Βαγγέλη Μπεκάκου, που αν και έχανε με 1 – 0 κατάφερε να γυρίσει το αποτέλεσμα υπέρ της με τελικό αποτέλεσμα 1 – 3.
Η ομάδα του Νέου Πύργου ήταν πολύ καλύτερη από αυτή των Παπάδων, σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και με καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας πέτυχε να πάρει με το δεξί το ξεκίνημα της φετινής σαιζόν για το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας.
Β. Μπαρμπούνης
 Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 49΄ όταν ο  Παπανδρέου βρέθηκε έξω από την περιοχή του Μπαρμπούνη και με δυνατό σουτ κατάφερε να γεμίσει τα δίχτυα του, γράφοντας το  1 – 0.
Η επίθεση της «ΑΕΚ Νέου Πύργου» όμως αντέδρασε σχετικά γρήγορα και στο 56΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα βρίσκεται στο κεφάλι του Μαργέτη που εύκολα τη στέλνει στα δίχτυα του Μάρκου, ισοφαρίζοντας σε 1 – 1.
Στα επόμενα επτά λεπτά, ο Γιάννης Ντέντης με προσωπική προσπάθεια, αφού πέρασε σχεδόν όλη την ομάδα των Παπάδων, κατάφερε να βρει τα δίχτυα του Μάρκου για δεύτερη φορά.
Η τελική ανατροπή γράφτηκε ένα λεπτό πριν την λήξη του κανονικού παιχνιδιού, με τον Λυσσέα να στέλνει εύστοχα την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων, γράφοντας το τελικό 1 – 3.
Άριστη η διαιτησία του Θανάση Παπακυριάκου και των βοηθών του Φραντζή και Λαμπρόπουλου.
Γιάννης Ντέντης

ΑΟ Παπάδες
Μάρκου, Γεωργίου, Καλύβας, Ανδριανόπουλος, Δημητρίου, Σεφέρης, Ψύλλος (65΄ Μαρκόπουλος), Ραβανός Ν, Παλάσκας, Παπανδρέου, Ραβανός Γ (80΄ Γερογιάννης)

ΑΕΚ Νέου Πύργου
Μπαρμπούνης, Στεφανής, Γάτσης, Γιουκάι, Μαργέτης, Μακαντάσης, Ντέντης, Λυσσέας, Καραβάς, Μαρίνοφ, Στραφιώτης (75΄ Αξενός)

Μπεκιάρης Χρήστος