Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

"Φιλική" νίκη του Απόλλωνα Ερέτριας έπι της Δροσιάς


Πολύ καλά τα παέι η ομάδα της Ερέτριας μέχρι στιγμής στα φιλικά προετοιμασίας. Αν και είναι μόλις το δεύτερο φιλικό για την ομάδα της Εύβοιας, δείχνει εξαρχής ότι θα είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας.

Ερέτρια και Δροσιά βρέθηκαν αντιμέτωπες σε φιλικό παιχνιδι στο Γήπεδο της Ερέτριας το απόγευμα του Σαββάτου (09/08). Η ομάδα του Παναγιώτη Τοκπασίδη, έδειξε γι’άλλη μια φορά πολύ καλά στοιχεία, βγάζοντας ταυτόχρονα μεγάλη συνοχή – κατά διαστήματα – μέσα στο γήπεδο.

Πολύ καλό πρόσωπο είχε η Ερέτρια σε αντίθεση με αυτή της Δροσιάς, στο πρώτο ημίχρονο, που μπήκε με σκοπό να καθαρίσει το παιχνίδι από την αρχή. Ανεβασμένες γραμμές, πίεση ψηλά και η μπάλα κάτω ήταν το κύριο χαρακτηριστικό του πρώτου ημιχρόνου για την ομάδα της Ερέτριας.

Το σκόρ στο πρώτο ημίχρονο έληξε 3-0, με τα γκολ του Μώρου, του Τόρα αλλά και του Παριανού να διαμορφώνουν το αποτέλεσμα. Να πούμε επίσης πως η Ερέτρια έχασε και πέναλτι αφού ο τερματοφύλακας της Δροσιάς Σταμάτης Παπακωνσταντίνου είπε όχι στον παίκτη της Ερέτριας.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα ήταν πιο νωθρός όπως είναι λογικό, δίνοντάς έτσι την ευκαιρία στο Παναγιώτη Τοκπασίδη να κάνει αρκετές αλλαγές. Η ομάδα της Ερέτριας κατάφερε να σημειώσει άλλα δύο τέρματα με τον Μώρο ο οποίος έκανε χατ-τρικ. Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε ο Στράτος Βασιλειάδης.