Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σε αναζήτηση νέου προπονητή η Τριάδα

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δ.Σ. του Παντριαδικού για την τιμητική πρόταση να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της ομάδας την τελευταία διετία καθώς και για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου από την πρώτη μέρα και όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Η συνεργασία αυτή βασιζόμενη στην ειλικρίνεια, το σεβασμό και τη συνέπεια απέδωσε τόσο σε προσωπικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο. 
Με το τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς υπήρχε η διάθεση και από τις δύο πλευρές για ανανέωση της συνεργασίας μας, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι από τις αρχαιρεσίες προέκυψε νέο Δ.Σ., αφού υπήρχε σύζευξη απόψεων σχετικά με το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας. Υπήρχε όμως σε εκκρεμότητα  ένα «επαγγελματικό εμπόδιο» για το οποίο είχα ενημερώσει τη νέα διοίκηση από την πρώτη μας συνάντηση. Παρά τη διάθεση, την υπομονή αλλά και την προσπάθεια της διοίκησης για να παραμείνω δεν τα καταφέραμε. Καθαρά επαγγελματικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω για το νέο έτος 2014-15.
            Εύχομαι στα μέλη του νέου Δ.Σ. του Παντριαδικού να είναι δημιουργική και εποικοδομητική η συνεισφορά τους στην ομάδα. Στον επόμενο προπονητή και στους ποδοσφαιριστές  υγεία και κάθε επιτυχία το νέο ποδοσφαιρικό έτος. Τέλος, θα ήταν βασική μου παράλειψη, να μην απευθύνω τις ευχαριστίες μου στους φιλάθλους του Παντριαδικού για τη στήριξή τους , όπως μόνο αυτοί ξέρουν. Σαν  τα “Blue Boys” πουθενά!

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΡΙΣΙΜΗΣ
Προπονητής
UEFA A ΄ (υπό αξιολόγηση)